Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 3 de maig del 2014

Prèvia de la J.37
Palamós CF - AEC Manlleu

Segueix el partit al twitter: @ViuelManlleu

Amb els deures, ara sí, ja fets, el Manlleu afronta les últimes jornades de lliga amb la tranquil·litat de no haver de patir i la il·lusió, per part de molts jugadors, de demostrar la seva validesa pel nou projecte que s’iniciarà l’any vinent. Després d’agafar aire davant el Vilafranca, arriba una prova de nivell on l’equip podrà demostrar la seva ambició: El Palamós.

La radiografia de l’equip

L’absència més destacada pels manlleuencs serà la del porter titular, Dani Barragán, que complirà el segon partit de sanció després de l’expulsió a Can Peixauet. El porter se sumarà a les ja conegudes baixes de Ginés i i Ivan Fernández, per lesions de llarga durada. Un dels que tornarà serà Ot Bofill, que ja va complir el partit de sanció el passat dijous. Caldrà veure què passa amb Fran Erencia, que en l’enfrontament davant el Vilafranca podria haver entrat en la convocatòria, però es va quedar fora fins i tot de la banqueta. La resta de jugadors estaran disponibles per un partit en el que cap dels dos equips aspira pràcticament a res.

Una de les grans notícies per l’equip en els darrers dies va ser el retrobament d’Eduard Fortet amb el gol. Després d’una temporada complicada, en la que li ha costat trobar la seva millor versió, el jugador va reivindicar-se amb dos gols davant del Vilafranca per demostrar que és un actiu vàlid en aquest Manlleu. Pel que fa al Palamós, el conjunt arriba al tram final de lliga sense opcions pràcticament d’arribar a posicions la playoff, a sis punts del quart classificat i ocupant la setena plaça de la taula.


El nostre 11

Després del bon resultat en el partit davant el Vilafranca, apostem per un onze continuista.


  • Archi-Gely a l’eix de la defensa. Amb una actuació molt sòlida i solvent, Gely i Archi van donar a l’equip el rendiment defensiu que necessita per ser un equip a tenir en compte i tot fa pensar que Jordi Dot els hi donarà continuïtat.
  • Possible entrada de Manu Moreno. Al jugar a fora, Jordi Dot podria optar per una variant més conservadora. El lateral esquerra podria entrar a l'equip i fer avançar la posició de Ramon Masó, en detriment de Joan Muntada.
  • Putxi com a referència al mig del camp. El jugador manlleuenc va deixar contra el Vilafranca perquè és un dels mitjos de referència a la categoria. Els seus acompanyants seran, probablement, Seuma i Francolí, que tot i partir des de la banda es tancarà a ajudar molt per dins. Això pot comportar la reciclació de Manel Sala en posicions més escorades. 
  • Fortet i Manel Sala, referències. El punta manlleuenc intentarà seguir amb la bona dinàmica que li van donar els dos gols de dijous passat. Per darrere seu, amb més llibertat de moviments, un Manel Sala que té ganes de tornar a marcar gols.


Els últims precedents

A la primera volta:
Manlleu 1-2 Palamós (Manel Sala) Jornada 18. 22 de desembre de 2013.

Partit bipolar del Manlleu que veia com no aconseguia fer-se valer com a local. Tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Manel Sala, dos gols al segon temps de Chicho i Javi Revert feien volar els punts cap a Palamós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada