Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 9 de maig del 2014

Prèvia J.38: AEC Manlleu - UE Rapitenca




Segueix el partit al twitter:

@ViuelManlleu









El Manlleu disputa aquest ddissabtel'últim partit de la temporada. Últims 90 minuts de Jordi Dot a la banqueta i també últims minuts d'alguns jugadors que poden canviar d'aires aquests estiu. Partit sense alicients, l'únic objectiu és aconseguir la victòria per acomiadar bé la temporada davant l'afició i aconseguir arribar als 50 punts. En el mèrit individual, Manel Sala buscarà ser el 'pitxitxi' de la Tercera Divisió.

La radiografia de l'equip

Novament partit on ni el Manlleu ni el seu rival, en aquest cas la Rapitenca (ja descendit a Primera Catalana), s'hi juguen cap cosa. Podem dir però que en aquesta situació el Manlleu té motius importants per intentar guanyar aquest partit.
Primer de tot és important per acabar bé la temporada a casa. Després del mal any al Municipal, acabar amb victòria donaria un altre regust a la temporada feta a casa. És important guanyar per Jordi Dot i els que marxen. Es preveu un estiu mogut a l'equip, amb altres i baixes, però de moment la confirmada és la del tècnic, per tant, l'últim partit volen que acabi en victòria.
I també, el principal referent del Manlleu vol aconseguir un objectiu individual. Manel Sala buscarà aconseguir el 'pitxitxi', ser el màxim golejador de la Tercera Divisió. Ara mateix, amb 21 gols ho és, però amb només un gol de marge. Ha estat al capdavant dels golejadors durant gran part del campionat i no se li vol escapar la fita individual.
Per tant es preveu un partit on el Manlleu lluitarà per la victòria tot i la situació. 
Acomiadar amb victòria la temporada serà un premi tant pel club com per l'afició.


El nostre 11 titular


·Torna Barragán. Després de complir dos partits de sanció, Barragán en principi hauria de tornar a defensar la porteria manlleuenca a canvi d'Iván González, que ha rebut 2 gols en els 2 partits que ha disputat per l'expulsió de Barragán.

·Defensa moguda. La defensa ha anat rotant en gran part de la temporada. Sobretot a la zona dels laterals, on Masoliver i Manu han estat castigats per les lesions, com passa de cara diumenge, on Ot a la dreta i Masó a l'esquerra apunten com a titulars. A l'eix, Gely apunta de central novament però no descartem que entri Juanjo i Gely passi al mig el camp.

·Manel Sala i 10 més. La part ofensiva a Palamós va funcionar sobretot els primers 45 minuts degut a la posició de Manel Sala al camp. El jugador va actuar de mitja punta i va repartir joc i arribar amb perill, acabant ell mateix les jugades. Fortet de comodí i dues bandes ràpides i amb centrada pot ser clau. Muntada per Masó i Francolí per Uri podrien entrar a les bandes. L'equip jugarà per Manel Sala perquè aconsegueixi ser el 'pitxitxi' de la categoria.


Últims precedents

A la primera volta:
Rapitenca 1 - 4 Manlleu (Manel Sala x4) Jornada 19. 4 de gener del 2014
Recital de Manel Sala al partit de la primera volta disputat a La Devesa. Partit plàcid pel Manlleu que tancava la primera volta invicte fora de casa. Manel Sala, fent tots quatre gols va ser el protagonista del partit. Dos golassos per l'escaire un de penal i un altre de xilena van ser els que van donar la victòria. Repasseu AQUÍ la crònica d'aquell partit.

La temporada passada:
Manlleu 1 - 0 Rapitenca (Manel Sala) Jornada 33. 21 d'abril del 2013.
Victòria justa i important pel Manlleu en l'últim tram de la temporada. A pocs punts de certificar la classificació pel playoff, el Manlleu superava la Rapitenca a casa amb un solitari gol de Manel Sala a la primera meitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada