Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimecres, 30 d’abril del 2014

Prèvia + anàlisi del rival de la J.36:
AEC Manlleu - FC Vilafranca

Segueix el partit al twitter: @ViuelManlleu

Partit més important del que sembla el que té el Manlleu aquest dijous davant del Vilafranca. Novament diem que la victòria donaria la salvació matemàtica però és que ens estem acostant al final de lliga i aquesta victòria no arriba. Contra el Vilafranca, nou match ball.



La radiografia de l'equip

El Manlleu arriba baix de forma en un duel que ha agafat una major transcendència després dels resultats de l'equip les últimes setmanes. Ara mateix i a falta de tres partits per acabar la temporada el Manlleu encara no té assegurada la permanència i la vol buscar davant el Vilafranca, un rival que en una situació similar a la dels manlleuencs, ja que una victòria també els donaria la salvació matemàtica.
Per part partit importantíssim, partit clau per deixar de jugar amb foc, tal i com Jordi Dot argumentava al final del partit davant la Gramenet. El Manlleu ha de cercar quelcom que els ha faltat els últims partits: motivació. A partir d'aquí que surtin o no les coses és una altra cosa, però amb motivació l'equip sempre tindrà més opcions de sumar els tres punts.  El Vilafranca es trobarà un rival ferit i amb ganes de demostrar alguna cosa més. Volen, però no poden i en aquest partit ho donaran tot i més. Serà el pas definitiu per encarar els últims dos partits de lliga sense cap mena de pressió.
Segurament veurem algun canvi a l'equip, degut a l'acumulació de partits (4 en dues setmanes).
Jordi Dot perd dos partits a Barragán per l'expulsió del passat diumenge, però recupera Fran Erencia. Ot també serà baixa per sanció.

El nostre 11 titular




·Novament, canvi obligat a la porteria. Per culpa d'anar-se'n de la llengua, Barragán es perdrà dos dels últims tres partits del Manlleu. Iván González tornarà a tenir la oportunitat sota pals.

·Canvis a la defensa. Amb la expulsió d'Ot, els laterals semblen molt clars, amb Masoliver a la dreta i Manu Moreno a l'esquerra. A l'exi de la defensa apareixen més dubtes. Apostem per Fran Erencia, que torna després de la sanció i per Archi, que no va jugar a Gramenet per precaució, però que arriba al partit. Juanjo és la segona opció per suplir a un dels altres dos. Gely és una opció remota tenint tres centrals purs disponibles.

·Amb tot del mig del camp al davant. La salvació és objectiu prioritari i apostem perquè Jordi Dot surti amb tota la artilleria. Putxi, Seuma i Gely intocables al mig del camp i al davant, Francolí, Masó i Manel Sala. Aquests tres últims pocs encertats de cara a porteria el passat diumenge, sobretot Masó i Manel Sala i que voldran arreglar-ho. 

Els últims precedents

A la primera volta:
Vilafranca 0 - 2 Manlleu (Manel Sala i Sergio Ginés) Jornada 17. 15 de desembre del 2013
Nova victòria d'un Manlleu temible i imbatut a domicili. Còmode en el joc i amb el resultat, un golàs de Manel Sala i un altre de Sergio Ginés, exvilafranquí, sentenciaven un partit marcat per la greu lesió d'Oscar Valerio, del Vilafranca, en un xoc amb Fran Erencia. Recupereu aquí la crònica del partit.

La temporada passada:
Manlleu 2 - 0 Vilafranca (Fortet i Gely) Jornada 4. 16 de setembre del 2012
Una de les victòries més còmodes del Manlleu en tota la temporada. A més, primera a casa per un Manlleu que aniria creixent a mesura que anés passant la temporada. Un gol de Fortet al primer quart d'hora i un de Gely a l'últim, sentenciaven un partit que els visitants jugaven amb 10 homes la gran majoria de la segona part.


Anàlisi del rival: FC Vilafranca, per Lluís Montaner (@lapreviafcv)


Objectiu: la permanència

El FC Vilafranca afronta el partit d'aquest dijous a Manlleu amb la intenció de sumar els 3 punts necessaris que li serveixin per a assolir la permanència virtual a 3a Divisió un any més. No serà fàcil ja que Manlleu, històricament, no és una plaça propícia per al degà penedesenc. De fet, de 13 precedents existents, només hi ha guanyat una vegada (la Temporada 2005/06 per 0-1 i amb un penal aturat en els darrers minuts). 

11 del Vilafranca al camp de l'Europa / Àngel Garreta - ceeuropa.cat


L'equip acumula 4 jornades sense guanyar i no ha marcat en els 2 darrers partits. Aquesta mala dinàmica sumada als bons resultats dels equips de la zona baixa en les darreres jornades han complicat, en certa manera, un panorama que pintava força bé fa unes setmanes i que podria empitjorar en cas de no tornar d'Osona amb un bon resultat.

El partit de la primera volta va està marcada pel xoc entre Valerio i Fran Erencia / Viu el Manlleu


Està sent una temporada marcada pels canvis a tots els estaments del club però sobretot a la banqueta i a la plantilla. Després de 4 anys amb el mític Agustín Pujibet 'Puchi' i jugadors emblemàtics com Bacaicoa, Isma, Domínguez o Puchi (fill) es va apostar per contractar Delfí Ferreres (cessat a la Jornada 18 pels vols de Nadal) i incorporar gent jove de la comarca (Lora, Creixell o Vargas) junt amb futbolistes experimentats (Marc Ramírez, Triguero o Boira). L'arribada de Manel Delgado (amb més jugadors de cara a reforçar l'equip al mercat d'hivern) no ha millorat en excés el joc i els resultats. Si bé a casa l'equip s'ha mostrat solvent, a fora encara no coneix la victòria amb el nou tècnic (el qual ha estat renovat fa un parell de setmanes de cara a la temporada vinent tot i no estar salvat encara l'equip).

El possible onze inicial de cara al crucial encontre seria el següent: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada