Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 8 d’abril del 2014

1X1, J32: Manlleu - Rubí


Manlleu 0-0 Rubí


Imatge de Francolí durant el partit / Viu el Manlleu

Barragán: Avorrit. Sense haver de fer pràcticament cap intervenció de perill, Dani Barragán va ser molt poc exigit durant tot el partit. Tímids intents d’Ernest i Collado van ser les úniques amenaces.

Ot: Imparable. Ahir va tornar a córrer 559 vegades la banda. Incansable al lateral, ahir va fer de carriler. Va sortir a defensar i a atacar i ho va fer. Ambudes coses. Va tenir una de les bones ocasions per marcar i va haver de ser substituït a causa del desgast físic.

Juanjo: Pràctic. Poques complicacions i decisions senzilles les que va prendre un Juanjo menys exigit que en altres partits. Fins i tot va disposar d’una bona opció amb una rematada de cap que es podria haver convertit en gol.

Gely: Multitasca. Ja sigui de central o de migcentre, el capità sempre rendeix. Partit complert del capità, que en aquesta ocasió va haver d’ocupar l’eix de la defensa i ho va fer amb garanties, mantenint un bon nivell defensiu durant tot el partit.

Archi: Solvent. Partit sense masses sobresalts per Archi, que juntament amb Gely va poder parar a Ernest, un dels màxims golejadors de la categoria.

Masó: Regular. Va tornar el Masó que no desentona, que ho sol fer tot de manera correcte. Sense sobresortir, però tampoc sense errar, el jugador va aportar a l’equip la tranquil·litat i la capacitat tècnica que el caracteritzen jugant de carriler i d’extrem.

Putxi: Descongestionant. Molt bon partit del migcampista manlleuenc. Tallant qualsevol possible contraatac amb molt bon criteri i, a més a més, repartint joc amb molta facilitat, cosa que cada vegada fa millor. Jugador total.

Seuma: Bregador. Sempre lluitador, sempre consistent i sempre compactant al Manlleu. Ricard Seuma va donar al mig del camp el sacrifici necessari per aconseguir estabilitat defensiva. En el tram final, fins i tot, va estirar-se amb projeccions a l’atac quan el Manlleu va avançar línies.

Francolí: Actiu. Va actuar en la mitjapunta durant la major part del partit i es va mostrar dinàmic. Va ser capaç de generar perill a través de bones centrades que la manca d’encert va impedir que es convertissin en gol. Versió millorada del jugador respecte els darrers partits.

Uri Martínez: Desgastat. Voluntariós i entregat, no va parar de córrer i intentar oferir alternatives amb atac. Això sí, amb més ganes que encert. Tot i la bona predisposició que mostra en tots els minuts que juga, no acaba de trobar la seva millor versió, que vam veure en el primer tram de temporada.

Fortet: Insistent. Només la mala fortuna i la falta de fe van allunyar al davanter de veure porteria. Va disposar d’una molt bona ocasió a centrada de Francolí que no va aconseguir arribar a rematar. Les sensacions són millors que en partits de l’inici de temporada, però li falta un gol que li donaria aire.

Masoliver: Reubicador. Va ser la peça que va permetre tornar el puzle del Manlleu a lloc i jugar de nou amb quatre defenses. Partit correcte a nivell defensiu, com tota la defensa.

Manu Moreno: Complidor. El lateral manlleuenc va jugar el tram final de partit substituint un esgotat Ot. Sense masses sobresalts a nivell defensiu, va complir l’expedient.

Muntada: Sorprenent. Va sortir al minut 75 i va revolucionar el Manlleu en atac. Va fer de mitja punta, de punta i d'extrem en 15 minuts. Va donar velocitat al davant i va tenir les dues ocasions més clares per marcar. L'únic "però" que se li pot posar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada