Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 4 d’abril del 2014

Prèvia J.32: AEC Manlleu - UE Rubí




Segueix el partit al twitter:

@ViuelManlleu






Un dels pijors Manlleu de la temporada pel que fa a sumar punts (2 dels últims 15 possibles) rep un Rubí que vol disputar el playoff a final de temporada. Tot i això, el Manlleu arriba després de fer un molt bon partit a Ascó i amb ganes de treure's la gran espina que té clavada i aconseguir guanyar un altre cop a casa.
El partit de diumenge i els que resten a casa, es jugaran en un nou horari, a les 17h.


La radiografia de l'equip

El Manlleu afronta el primer dels últims set partits de lliga amb la feina feta, tot i que encara no s'ha assegurat la salvació matemàtica. De fet, Jordi Dot ja comentava que falten 5 o 6 punts per estar del tot tranquils, i els vol aconseguir el més aviat possible.
Els 3 primers passen aquest diumenge pel Municipal. Un partit que està envoltat per la notícia de la possible marxa de Jordi Dot del club, i que ell mateix i els jugadors volen deixar de banda durant aquest partit.
Partit complicat, on el Manlleu vol seguir en la la línia del passat cap de setmana i jugadors com Masó, Francolí o Fortet segueixin reivindicant-se. S'hauran d'aprofitar les poques ocasions que es tinguin i, sobretot, crear-les. I més sabent que en principi i si no hi ha una molt bona notícia d'última hora, Manel Sala serà baixa pel partit a causa de les molèsties a la zona del quadríceps de la cuixa esquerra.
A més a més, el central Fran Erencia també serà baixa, i no només per aquest partit, sinó també pels tres pròxims ja que li han caigut 4 partits de sanció després de l'expulsió a Ascó. Un partit per l'expulsió, dos per menysprear els àrbitres i un altre per no voler marxar del camp.
A banda d'això, la bona notícia és la tornada d'Archi a l'equip. 
El Manlleu ha de sortir més concentrat que mai davant del Rubí. És molt complicat jugar al Municipal vistos els precedents i els jugadors han d'alliberar-se d'aquesta pressió i, sobretot, no baixar mai el cap. Quan passi això, estem convençuts que les coses toranaran a funcionar a casa.

El nostre 11 titular


·Qui acompanyarà a Archi? Després de complir un partit de sanció, Archi serà titular davant el Rubí. El gran dubte del partit és qui l'acompanyarà al seu costat. Sense Fran Erencia sancionat, l'altre central pur que li queda a la plantilla és Juanjo. Un Juanjo però que arriba just de forces i que pot veure com no és el seu torn tot i que apunta a titular. Si no fos així, Gely passaria a ocupar aquesta demarcació provocant canvis a la zona medul·lar de l'equip.

·Si Gely és central...Canvis. Si finalment (com tot ho indica) no es pot comptar amb Manel Sala, el pas de Gely a l'eix de la defensa provocaria canvis al davant. La lògica ens diu que Francolí passaria a ocupar la zona de la mitja punta, però no descartem, per exemple, que ho faci Masó com ja ho ha fet altres vegades. L'altre gran opció seria que Fortet i Uri sortissin d'inici en punta, i Jordi Dot passi a jugar més amb un 4-4-2 que no pas amb un 4-3-3.

·Atenció a les bandes. Molt i molt importants. I Jordi Dot ho remarca. S'han d'aprofitar les bandes. La setmana passada, molt bon partit de Ramon Masó i Marc Francoló per les bandes i si aquests dos jugadors rendeixen al mateix nivell que fa una setmana, tenen molt fet per garantitzar perill manlleuenc. Podria entrar Joan Muntada si es donéssin els canvis esmentats anteriorment, Francolí passaria de mitja punta i quedaria una banda, que hauria de ser pel jove manlleuenc.

·L'hora de Fortet. Quines bones sensacions va deixar la setmana passada. Motivat, orgullós i sense deixar cap pilota per perduda. Davant l'Ascó vam veure l'Eduard Fortet que a tots ens agrada veure, i ell, té ganes de demostrar coses. Ha d'arribar la seva hora i diumenge, apunta a la titularitat per intentar tornar a rendir al seu bon nivell i marcar les diferències al davant. Sense Manel Sala, ell és la opció. 
Sense descuidar-nos d'Uri, que apunta a la suplència però que darrerament quan surt també està demostrant que vol i pot competir.


Últims precedents

A la primera volta:
Rubí 1-1 Manlleu (Manel Sala) Jornada 13. 10 de novembre del 2013
El Manlleu empatava al camp del Rubí a 1 gol gràcies a un dels millors gols de la temporada de Manel Sala, d'un xut de falta molt llunyà. Va ser un partit ensopit, amb molt poques ocasions, on els locals empataven gràcies a un gol d'Ernest. El Manlleu treia un punt insuficient per a la situació que es trobava. Aquí recupereu la crònica del partit.

La temporada passada:
Manlleu 1-1 Rubí (Manel Sala) Jornada 35. 1 de maig del 2013
Partit entre setmana i partit importantíssim pel Manlleu. Amb una victòria tindrien molt fet per accedir al playoff, però el Rubí va treure un empat. Gol de Manel Sala de falta i Barragán aturant un penal. Al final, empat a 1 que deixava el Manlleu capcot però que dues jornades després accediria matemàticament al playoff.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada