Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 18 d’abril del 2014

"El dia de la marmota"
Crònica del Manlleu 0-0 Santfeliuenc

Segon empat sense gols consecutiu al Municipal de Manlleu i setè partit en que l’equip de Jordi Dot no aconsegueix veure porteria. De nou, es va viure un partit dels que ens té acostumats el Manlleu durant aquest any: bon ordre defensiu, mig del camp seriós i atac inefectiu. A davant, un Santfeliuenc que, amb la feina feta i moltes baixes, es va limitar a seguir el curs del partit per acabar sumant un punt sense haver de patir excessivament.

Imatge del partit de la primera volta / Alex Gallardo

El partit

1a part

A falta de capacitat per fer gols, el Manlleu necessita, com a mínim, mostrar un digne nivell defensiu si vol puntuar. Així ho va fer en l’inici d’un primer temps on el Santfeliuenc va sortir amb ganes de jugar la pilota, però es va veure superat per la major intensitat i el treball manlleuencs. Van ser els locals els que van disposar de les millors arribades. La primera la va tenir Joan Muntada, la gran novetat en l’equip inicial, que després d’una gran combinació amb Fortet va arribar massa forçat al xut final i el porter visitant el va refusar. El mateix Fortet o Ramon Masó també van avisar amb diverses arribades per un Manlleu que, tot i no fer un gran partit, dominava i generava més perill. Gely va realitzar un treball notable al mig del camp, donant intensitat i estirant a l’equip cap a l’atac quan era necessari. Per part del Santfeliuenc, l’ocasió més clara va ser un xut de Faura que va marxar desviada per poc.

Imatge del partit de la primera volta / Alex Gallardo


2a part

A la represa el ritme del partit va baixar considerablement. Els dos equips es van veure emportats pel conformisme de saber que tenen pràcticament tota la feina feta. Als 20 minuts de segon temps, va entrar al camp Manel Sala, que tornava a l’equip després de tres setmanes de lesió. Amb ell, va arribar un Manlleu més dinàmic i una sensació latent de perill que, malauradament pels interessos locals, no es va concretar en res. El Santfeliuenc, mentrestant, intentava arribar a l’àrea de Barragán amb pilotes llargues buscant els seus atacants ràpids. Maldo va disposar d’una de les millors opcions del segon temps, però el porter manlleuenc la va blocar. Al tram final de partit va tornar a ser el Manlleu qui va buscar un gol que donés tres punts definitius, però l’equip va seguir sense creativitat a dalt. Un xut llunyà d’Ot i una falta de Manel Sala que va acabar impactant en la barrera van ser les darreres ocasions d’un partit que, pel guió que va seguir, va ser pràcticament idèntic a molts dels que s’han viscut al Municipal de Manlleu durant aquesta temporada.

Amb aquest resultat el Manlleu suma 43 punts i, excepte fet paranormal, no tindrà problemes per mantenir la categoria amb aquests punts. En una situació similar està el Santfeliuenc, que amb 50 punts no ha de patir per res. 


Fitxa tècnica

ManlleuBarragán, Masoliver (Ot 45'), Archi, Juanjo, Manu, Seuma, Francolí (Moha 80'), Gely, Fortet (Manel Sala 61'), Masó i Muntada.

Santfeliuenc: Santi, Marcos, Gerard, Arcos, Ortiz, Tena, Maldo (Èric 71'), Bolaños, Peralta (Nacho 84'), Edgar (Joserra 80') i Faura.

Gols: -

Àrbitre: Sr. Conejo. Va amonestar als locals Masó, Barragán, Seuma i Francolí.


L'MMVP del Manlleu - Santfeliuenc

3 punts a... GELY: Atrevit. El capità manlleuenc va ser el tot-terreny de l'equip. Complint, com sempre, a l'hora de donar intensitat i domini al mig del camp, també es va prodigar en atac i va donar aire a l'equip quan ho necessitava.
2 punts a... MASÓ: Actiu. Va ocupar una posició més avançada de l'habitual i va ser un dels homes més creatius de l'equip. Va disposar de dues bones arribades, una en cada part, que amb una mica més de sort podrien haver donat tres punts a l'equip.
1 punt a... ARCHI: Mur. Ara mateix les virtuts del Manlleu comencen a partir de la defensa. Perquè això funcioni, fa falta que Archi, líder de la defensa manlleuenca, mostri la seva versió més sòlida i davant el Santfeliuenc ho va fer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada