diumenge, 5 d’octubre del 2014

'Volen, però no poden' - Crònica del Vilassar de Mar 1 - 0 AEC Manlleu

El Manlleu no troba el camí a domicili. Derrota al camp del Vilassar de Mar on els manlleuencs han estat superiors, sobretot a la segona meitat on el partit s'ha convertit en un atac i gol dels visitants davant la duresa dels maresmencs. Un solitari gol d'Urbano a la primera meitat en la única errada en defensa condemna el Manlleu en el primer partit dels tres que es disputen aquesta setmana.

Martí Soler conduïnt una pilota davant Urbano / Viu el Manlleu
La primera part ha estat força trista en línies generals. Primers compassos de partit on tots dos equips s'han començat a estudiar l'un a l'altre. La primera notícia negativa arribava al minut 14. Hugo Fernández, que debutava amb el Manlleu, havia de ser substituït degut a una estrebada muscular a la zona de l'isquiotibial de la cama esquerra.
El Manlleu volia tenir la pilota però veia com el Vilassar no s'arrugava i també volia sortir jugant des del darrera. Entre el minut 20 i el 30 el Manlleu disposava dels millors minuts en el primer temps. Manel Sala tenia les dues millors ocasions, però el seu xut de falta i una posterior rematada de mitja tisora les salvava Imanol, salvant també el seu equip. I quan millor estava el Manlleu, arribava el gol local. Jugada per banda dreta d'Anselmo que acabava amb una passada per Urbano que, entrant de segona línia i davant de la poca contundència defensiva, marcava amb un fort xut impossible per Barragán. Poc després el mateix Urbano enviava la pilota al travesser, podent haver transformat així el 2 a 0.
Una primera part sense més història acabava amb una picabaralla entre Pol Coll, Manel Sala, Lladó i Urbano. Aquest últim, hauria d'haver estat expulsat amb vermella directa per agredir a Pol Coll quan ja estava al terra. A un metre del línier.

Pol Coll luitant una pilota amb Peke / Viu el Manlleu

La segona part només tenia un color, el blau elèctric del Manlleu. Els manlleuencs sortien en el partit, premi que no trobarien tot i tenir ocasions fins al minut 95. Pol Coll i Manel Sala eren els primers en intentar-ho amb una rematada de cap fora del primer i una segona del capità manlleuenc que refusava el porter Imanol  a còrner.
L'única vegada que va haver d'intervenir Barragán en la segona meitat va ser en una rematada de cap al minut 60. En els últims 20 minuts de partit el Manlleu tenia totalment tancat el Vilassar en la seva àrea però no s'acabava de definir les bones jugades sobretot de Pol Coll, Martí Soler i els xuts de falta de Manel Sala.
Els manlleuencs acabaven el partit amb Manel Sala, Uroz, Fortet, Raul Garcia, Pol Coll i Martí Soler en atac però no aconseguia un merescut empat.

Payán preparat per servir una de les moltes faltes comeses pel Vilassar / Viu el Manlleu

Doncs no s'ha tornat bé després de l'aturada. El Manlleu perd el primer partit dels 3 que s'han de disputar en una setmana. I compte, que venen dos rivals complicats. Dimecres al Municipal el conjunt de Diego Morata rep el Terrassa, un conjunt en hores baixes però sempre perillós. Diumenge, complicadíssim desplaçament a Vilatenim per enfrontar-se al Figueres. Proves de foc per un Manlleu irregular.

Fitxa tècnica

Vilassar de Mar: Imanol, Creus, Jose, Peke (C), Manu Moreno, Galeano, Roberto (Roldán, 74'), Urbano, Gascón, Lladó (Romero, 57') i Anselmo (Pujol, 76').

Manlleu: Barragán, Edu Rabell (Fortet, 82'), Ballús, Seuma, Payán, Hugo Fernández (Raul Garcia, 14'), Maik Molist, Pol Coll, Martí Soler, Aumatell (Uroz, 61') i Manel Sala.

Gols: 1-0, Urbano (32')

Àrbitre: Carlos Calderiña Pavón. Malament. Ha amonestat amb targeta groga els locals Lladó (44'), Urbano (44'), Peke (55'), Roberto (63'), Imanol (70'), Romero (74') i Pujol (82'). També els visitants Ballús (36'), Manel Sala (44') i Seuma (60').