Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 24 d’octubre del 2014

Prèvia J.10: CD Masnou - AEC Manlleu

El Manlleu visita el camp del Masnou aquest diumenge amb la intenció de sumar els primers 3 punts fora de casa de la temporada. L'equip arriba amb una petita bona dinàmica després de l'empat a Figueres i la victòria davant del Castelldefels i no vol que això es trenqui en la seva segona visita a terrenys maresmencs.



AEC Manlleu / Remar amb el vent a favor

·Alenada de moral. La victòria a última hora contra el Castelldefels dona empenta al Manlleu per tornar a encarar la competició en un bon moment de forma.

·Millorar fora de casa. Només un punt ha sumat l’equip lluny del Municipal i cal ser més forts en aquest aspecte. Bona oportunitat a Masnou.

·Mantenir una defensa sòlida. Després d’aconseguir acabar amb la porteria a zero el darrer partit, ara toca fer-ho a domicili. La parella formada per Archi i Ballús apunta a titular a Masnou.

·Manel Sala acumula tres jornades seguides veient porteria. El punta manlleuenc ha trobat la seva millor versió i arriba a aquesta setmana en un gran moment.

·Si Ricard Seuma juga a Masnou compliria el seu partit número 100 amb la samarreta del primer equip de l’AEC Manlleu.

·Si Martí Soler veu una targeta groga, es perdria el proper partit contra el Sabadell 'B' per acumulació de targetes.


CD Masnou / Assegurant punts al fortí masnoví

·Notable inici de temporada dels masnovins. Els del Maresme són setens i sumen 16 punts, els mateixos que el quart classificat de la categoria.

·Imbatuts com a locals. Dels quatre partits disputats, una victòria i tres empats.

·El Municipal d’Esports del Masnou és el camp que ha vist menys gols en el que portem de lliga. Només tres gols, dels quals dos a favor del Masnou que ha estat capaç de rendibilitzar-los i aconseguir una victòria.

·A fora, en canvi, l’equip està fent un gran paper. Han aconseguit un total de 10 punts i són, amb Pobla i Rubí, el millor equip a domicili.

·L’equip està dirigit per un exentrenador manlleuenc: Miguel López. López va entrenar el Manlleu la temporada 2009/2010 i és l’últim tècnic que ha estat destituït de la banqueta manlleuenca.

·A les files dels maresmencs també hi ha exjugadors del Manlleu, com és el cas de Sergio Ginés. L’extrem està ultimant la seva recuperació després de la greu lesió que va patir l’any passat.

El partit

·La temporada passada el partit entre Masnou i Manlleu va acabar amb empat a 0.

·L’àrbitre del partit serà David Congost Larrosa, que xiularà al Manlleu i el  per primera vegada aquesta temporada.

·Els de Diego Morata no poden entrar a zona de descens ni a play-off facin el que facin aquesta jornada.

·El Masnou pot entrar en play-off en cas de victòria, i fins i tot d'empat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada