dijous, 9 d’octubre del 2014

'Sense solucions' Crònica de l'AEC Manlleu 2-4 FC Terrassa

El Manlleu perd clarament davant del Terrassa al Municipal (2-4). Tot i avançar-se per dues vegades al marcador, els manlleuencs queden tocats després d'un penal inexistent a favor dels egarencs que significava l'empat. A partir d'aquí, poca reacció davant uns visitants que van dominar tot el partit i mereixien puntuar.

11 del Manlleu davant el Terrassa / Viu el Manlleu
El Manlleu no acaba de sentir-se còmode al terreny de joc. No acaben de sortir les coses, aquest passat dimecres, sobretot en la zona del mig del camp i atacant. Per contra, la defensa va estar a un bon nivell, tot i acabar rebent 4 gols.
El partit va ser molt interessant en general, sobretot degut al joc atractiu que va fer el Terrassa. Els egarencs dominaven el partit, jugant per terra, però els manlleuencs no deixaven que aquest domini es traduïs en ocasions clares de gol.
Quan millor estaven els visitants va arribar el gol local. Manel Sala s'inventava una gran jugada personal a la zona de tres quarts i pràcticament sense mirar, donava una passada a l'espai per Martí Soler,  que sol davant Ortega creuava bé la pilota i posava l'1 a 0 al marcador.
Tot i el gol, el Terrassa va seguir fent el seu joc i 8 minuts després va aconseguir trobar premi. Jugada individual de Maldonado, el jugador egarenc més actiu, que acabava des de la frontal Jaime, amb un gran xut que entrava per tot l'escaire. Semblava que el partit arribaria al descans amb empat, però al minut 44, una gran jugada de Pol Coll acabava amb penal, comès per Sergi Pérez. Manel Sala transformava el penal amb una mica de suspens i posava el 2 a 1 al marcador amb el qual s'arribaria al descans.

Imatge del partit / Viu el Manlleu
A la segona meitat el Terrassa va seguir portant el pes del partit. Tot i això, coneixent que havia d'anar a remuntar el partit, van fer un pas endavant. Van buscar un joc més directe i ben aviat, al minut 51, van trobar premi. Penal molt dubtós, podríem dir que inexistent, de Seuma a Maldonado que Jaime es va encarregar de transformar.
Va ser el punt determinant del partit. El Manlleu va quedar en estat de xoc i en qüestió de 7 minuts més va rebre una nova patacada. Gran jugada de Merchán, que assistia a Vilajosana perquè amb un xut creuat avancés per primera vegada el Terrassa al marcador.
Cop encara més dur per un Manlleu que reclamava un penal claríssim per mans a l'interior de l'àrea de Jaime, però l'àrbitre no va tenir valor per xiular un penal de llibre.
Els manlleuencs no causaven perill real a la porteria defensada per Ortega, ni amb l'entrada d'Uroz i Fortet. Al minut 86, un letal contraatac conduït i finalitzat per Angel De La Torre va sentenciar un partit on el Manlleu probablament no va merèixer guanyar.

Aquest diumenge, partit importantíssim a Vilatenim davant un Figueres que també arriba al partit tocat. Seuma va veure la cinquena targeta groga i no podrà jugar aquest partit.

Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Barragán, Ot, Archi (C), Ballús, Payán (Muntada, 63'), Seuma, Maik Molist, Martí Soler (Fortet, 73'), Pol Coll, Aumatell i Manel Sala (Uroz, 64').

FC Terrassa: Ortega, Juli (Joel Puntí, 89'), Segarra, Sergi Pérez, Javi González, Jaime (C), Batanero, Maldonado, Montoro (Angel, 78'), Merchán i Marc Vilajosana (Geri, 75').

Gols: 1-0, Martí Soler (29'); 1-1, Jaime (35'); 2-1, Manel Sala (44', -p-); 2-2, Jaime (51, -p-); 2-3, Marc Vilajosana (58'); 2-4, Angel (86').

Àrbitre: Israel Gómez Hernández. Malament. Va amonestar amb targeta groga els locals Martí Soler (37'), Payán (45'), Seuma (50'), Pol Coll (59'), Muntada (74') i Uroz (90'). També els visitants Jaime (12'), Sergi Pérez (44') i Juli (80').