Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 10 d’octubre del 2014

Prèvia J.8: UE Figueres - AEC Manlleu

De nou, situació incòmode. L’aturada no s’ha posat bé al Manlleu que ha perdut en els dos últims partits disputats davant Vilassar i Terrassa. L’equip necessits revertir ràpidament la dinàmica. La qüestió és que, a davant, hi haurà un dels millors equips de la categoria, el Figueres. Tot i això, els empordanesos es troben en una situació límit, en zona de descens. El partit pot marcar la continuïtat del projecte de Francesc Cargol.



Manlleu / Canvi de xip

- Dues derrotes en els últims dos partits. 7 punts de 21 possibles. Els números del Manlleu no són bons.

- Encara no s’ha sumat com a visitant. Tres partits (Ascó, Santfeliuenc i Vilassar), tres derrotes.

- S’han encaixat gols en sis dels set partits disputats (Gavà, única excepció). Cal millorar dades a nivell defensiu.

- Manel Sala ja ha sucat. El davanter ha estat a bon nivell en els últims dos partits i va aconseguir marcar el seu primer gol davant el Terrassa.

- La segona unitat ofensiva està aportant. El Manlleu està trobant més d’una referència de cara a porteria. Pol Coll, Maik i Martí amb dos gols i Fran Pérez amb un estan recolzant als davanters.

- Maldecaps a l’onze: Seuma serà baixa. Un jugador clau pel Manlleu no estarà disponible per acumulació de targetes. Amb la baixa d’Hugo, el mig del camp podria estar format per Maik i Aumatell o amb Ballús, que pot jugar de pivot defensiu.

- Si Martí Soler veu una targeta groga, es perdria el proper partit contra el Castelldefels per acumulació de targetes.

- Possible oportunitat per Uroz i dubte en la posició de central. Òscar Uroz podria entrar d’inici per primer cop en la temporada. Pel que fa a la defensa, hi ha el dubte de si serà Ballús o Pol Planas l’acompanyant d’Archi.



Figueres / Això fa pinta de ‘match-ball’

- Situació límit del Figueres. El que era un clar candidat al play-off es troba a la 17a posició amb quatre punts. En cas de no guanyar, pot perillar el càrrec de Cargol.

- Equip necessitat. El Figueres és un equip amb moltíssima qualitat i que no pot permetre’s cap més ensopegada. Plantejaran un partit molt intens pel Manlleu, en un camp de grans dimensions que requerirà gran esforç físic i concentració.

- Una victòria en set partits. Va ser a Vilatenim davant la Muntanyesa per 3-0. La resta de resultats a casa, un empat i una derrota.

- Problemes de cara a gol. L’equip només ha anotat 4 gols en tota la lliga, tres dels quals en un partit. Tot i això, l’equip té molta dinamita. Marc Serramitja o Javi Revert són dos dels millors atacants de la categoria.

- Retrobament de Francesc Cargol amb el Manlleu. El creador del Manlleu que fa quatre temporades va fer història anant al play-off es retroba amb els seus orígens. I, coses del futbol, pot ser el mateix Manlleu el jutge de la seva continuïtat.

- Molts vells coneguts a Figueres. Ramón Masó, Chicho, Busquets i Cunill són els quatre jugadors empordanesos que també han vestit la samarreta manlleuenca.


El partit

- La temporada passada el partit va acabar amb empat a 2 gols. Les dianes manlleuenques les van anotar Manel Sala i Uri Martínez (ara a l'Avià).


- L’àrbitre del matx serà Israel Simon del Pino. Ja va xiular al Manlleu en el debut a casa, contra el Cerdanyola, que va acabar amb empat a 1. És la primera vegada que xiula al Manlleu aquesta temporada.

- El Manlleu pot entrar en descens si... perd i Vilafranca i Sabadell B empaten o guanyen i Palamós guanya.

- El Figueres sortirà del descens si... guanya i Palamós perd.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada