Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 31 d’octubre del 2014

Prèvia J.11: AEC Manlleu - CE Sabadell 'B'

Manlleu i Sabadell 'B' s'enfronten per primera vegada a la història a la Tercera Divisió. Els manlleuencs han de confirmar que a casa es volen fer molt forts i els vallesans volen seguir encadenant partits sense perdre. 





AEC Manlleu 

- Si no es guanya a fora, que els punts no s’escapin de casa. El Manlleu encara no ha sumat a fora però es mostra convincent a casa. Cal mantenir la tònica.

- Els únics dos partits en els que l’equip no ha encaixat gols han estat a casa. Un d’ells, l’últim contra el Castelldefels.

- Manel Sala acumula quatre jornades seguides veient porteria. S’ha convertit en referència ofensiva de l’equip i un recurs vital quan els partits s’encallen. Factor diferencial.

- Seran baixa Uroz per sanció i Hugo per lesió, a més de Pol Planas que, per motius de salut, ha hagut de deixar el futbol.

- Per altra banda, torna Fran Pérez i Aumatell arriba en plenes condicions després de tenir molèsties la setmana passada.

- Si Martí Soler i Archi veuen una targeta groga, es perdrien el proper partit contra el Vilafranca per acumulació de targetes.


CE Sabadell B 

- Equip sense urgències. El filial arlequinat és actualment 11è amb 14 punts,  tres més que el Manlleu.

- Bon rival a domicili. El Sabadell ‘B’ ha aconseguit 8 dels 14 punts que té a fora de casa.
Els de Toni Rodríguez acumulen 6 partits sense conèixer la derrota, amb 2 victòries i 4 empats.

- Compten amb el màxim golejador de la temporada passada: Ernest Forgas, a més d’altres atacants de perill com David Jimenez o Pol Roigé.

- Yeray, Agus i Ernest, són els tres jugadors amb possibilitat d’anar convocats amb el primer equip, que juga davant el Mirandés. De ser així, no jugarien a Manlleu.


El partit

- L’àrbitre del partit serà Edwar Miguel Gonzales Moreno. Va xiular al Manlleu a la derrota al camp de l’Ascó (1-0, J.1).


- Serà la primera vegada que Manlleu i Sabadell ‘B’ s’enfrontin a Tercera divisió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada