Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 17 d’octubre del 2014

Prèvia J.9: AEC Manlleu - UE Castelldefels

El Manlleu vol retrobar-se amb la seva millor versió i guanyar el tercer partit a casa de la temporada. Per fer-ho, ha de corregir els errors sobretot a la primera part de Figueres i de l'últim partit a casa davant el Terrassa. Al davant, un Castelldefels que arriba cuer i que ha perdut 7 dels 8 partits disputats fins al moment.





AEC Manlleu / Retrobar-se a casa

·Injecció de moral després del partit a Figueres. La gran remuntada manlleuenca va deixar satisfets als de Diego Morata i cal fer bo l’empat amb 3 punts davant el Castelldefels.

·Retorn al camí de la victòria a casa. La derrota davant el Terrassa va trencar una bona dinàmica com a locals amb dos triomfs seguits.

·Es necessita la millor versió de Manel Sala. Contra el Terrassa es va estrenar, i a Figueres va demostrar que està plenament en forma per liderar l’equip.

·15 gols encaixats. El Manlleu és un dels equips més golejats de tercera i cal millorar-ho. També cal dir que s’han anotat un bon nombre de gols, un total de 13.

·Es recuperen efectius. Seuma i Manel Sala estaran en plenes condicions. Per altra banda, Fran Pérez, Hugo i Jandro seran baixa. Aquest últim ha estat operat avui mateix del genoll.

·Si Martí Soler veu una targeta groga, es perdria el proper partit contra el Masnou per acumulació de targetes.



UE Castelldefels / Aixecar el vol

·Els del Baix Llobregat són l’equip cuer de la categoria. Amb només 3 punts de 24, l’equip no ha sumat cap punt com a visitant.

·Motivació alta. Potser la situació del Castelldefels no és la ideal, però no hi ha dubtes que l’equip sortirà amb ganes de començar a sumar.

·Falta de definició. Els mariners són l’equip menys realitzador de Tercera Divisió amb només 5 gols.

·La inestabilitat defensiva. Igual que el Manlleu, l’equip ha encaixat un total de 15 gols en els 8 partits disputats.

·Torna a l'equip una de les peces més importants, Pedro Bravo, que s'ha perdut els dos últims partits per sanció.


El partit

·La temporada passada el partit va acabar amb el resultat de 2 a 3 favorable al Castelldefels,  que va remuntar amb dos gols als últims minuts del partit.

·L'àrbitre del partit serà David Garcia Rosel. És el primer cop que pita aquesta temporada a qualsevol dels dos equips.

·El Manlleu té opcions remotes d'entrar en descens. Ha de perdre,  esperar una victòria del Palamós i una golejada d'escàndol del Prat.

·El Castelldefels sortirà del descens si guanya i Prat i Figueres perden.

·Abans del partit, es presentarà tot el futbol base manlleuenc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada