Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

diumenge, 26 d’octubre del 2014

'Desorientats a domicili' Crònica del CD Masnou 2-1 AEC Manlleu

El Manlleu segueix sense guanyar fora de casa i aquest cop cau al camp del Masnou (2-1). Tot i això els de Diego Morata no mereixia perdre davant un rival que no ha estat superior. Al tram final, l'àrbitre del partit ha decantat el matx amb dues accions molt polèmiques en contra del Manlleu.

Payán amb la pilota controlada / Viu el Manlleu

A la primera part s'ha vist un Manlleu molt similar al d'altres partits, anant clarament de més a menys. Els manlleuencs han començat bé el partit però no acabaven de trobar fluïdesa en atac. Segurament degut a que es volia jugar molt pel centre i no s'explotaven tant les bandes. A tot això, abans del minut 20 ha arribat el primer gol del Masnou  que ha deixat tocat anímicament els manlleuencs. Jugada per banda esquerra que després de dos rebots, quedava als peus de Guti a la frontal de l'àrea que amb un xut fort i ras batia Barragán.

Cop moral pel Manlleu  que no generava perill. Els defenses locals es dedicaven a jugar entre ells, sense arriscar, esperant que passéssin els minuts. En una de les poques jugadors on els de Diego Morata han aconseguit trencar la defensa masnovina, ha arribat la jugada que ha precedit el gol de l'empat. Cop de taló de Manel Sala cap a Pol Coll, que quan ha entrat a l'àrea ha rebut l'entrada de Rubén Martínez, que ha comès un penal molt clar. Manel Sala s'encarregava de transformar-lo aconseguint així el seu quart gol aquesta temporada, el quart en quatre partits consecutius.
Aquest gol arribava al minut 40 i, just abans del descans, Martí Soler es plantava completament sol davant Pociello, que aconseguia aturar el xut. Ocasió clara que no es pot fallar ja que solen decantar el rumb de l'encontre.

Manel Sala ja és el pitxitxi de l'equip amb 4 gols / Viu el Manlleu

A la segona meitat el Manlleu sortia amb un aire totalment renovat. La primera mitja hora va ser totalment manlleuenca i, tal i com passava al final del primer temps, Martí Soler només començar la segona meitat es plantava sol davant Pociello, però el seu xut amb l'esquerra sortia fora per molt poc. Els manlleuencs estaven crescuts i poc després, al minut 12 de la segona, Pol Coll es plantava novament sol davant Pociello però el seu xut el refusava bé el porter local. El Manlleu dominava i tenia ocasions, però no estva encertat. A més a més, seriosos en defensa amb un gran Ballús i un immens Archi.

A l'equador de la segona meitat, el Masnou respirava amb un seguit d'accions a pilota parada.
Entrava Uroz i a la primera que tenia arribava una de les grans polèmiques del tram final del partit. Pociello atrapava una pilota però se li escapava i Uroz, atent, posava la punta del peu i posava el que hauria d'haver estat l'1 a 2 al marcador. L'àrbitre assenyalava falta. Una falta totalment inexistent, ja que la pilota se li escapa el porter per error, i no per entrada d'Uroz. Cert és que xoquen, però com si fos una acció de joc. Per tant. considerem que es tracta d'una errada greu arbitral. I no acaba aquí el calvari d'Òscar Uroz. Al minut 86', quan el Manlleu buscava amb solvència el gol de la victòria, Uroz es disposava a rematar quan un defensa el tombava a dins de l'àrea. L'àrbitre entenia que havia simulat el penal i li ensenyava la segona targeta groga, expulsant-lo. Decisió molt polèmica, ja que el penal semblava clar o, en tot cas, en cap cas Uroz es llençava a la piscina ja que fins i tot podia acabar amb gol la jugada.
Un minut després d'això, al 87, Makaay situava el 2 a 1 definitiu al marcador amb un fort xut des de l'interior de l'àrea.

Imatge del partit / Viu el Manlleu

El Manlleu que queia davant un equip en ratxa. Els manlleuencs ni molt menys ho mereixien però, aquesta jornada, a diferència de la passada a la moneda ha sortit creu. Tocarà refer-se a casa, on els nostres es senten més còmodes. El rival, el Sabadell 'B'.

Fitxa tècnica

CD Masnou: Pociello, Juanma (Eric Martínez, 45'), Dani Prieto, Rubén Martínez (Jonathan Toledo, 45'), Guillem, Lara, Edu Domingo, Jonathan Ferreira, Eric Blasco (C), Ñito i Guti (Makaay, 79')

AEC Manlleu: Barragán, Edu Rabell, Archi (C), Ballús, Payán, Seuma, Maik Molist, Martí Soler (Aumatell, 80'), Pol Coll, Fortet (Uroz, 75') i Manel Sala.

Gols: 1-0, Guti (19'); 1-1, Manel Sala (40, p.); 2-1, Makaay (87')

Àrbitre: David Congost Larrosa. Molt malament. Ha amonestat amb targeta groga els locals Eric Blasco (26'), Rubén Martínez (40'), Ñito (42'), Guillem (47'), Jonathan Toledo (56') i Edu Domingo (75'). També els visitants Pol Coll (64'), Fortet (68') i Archi (82'). Ha amonestat amb doble targeta groga i per tant expulsió el visitant Uroz (80' i 86')