Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 7 de febrer del 2014

Prèvia J.24: CF Gavà - AEC Manlleu



Segueix el partit al twitter:

@ViuelManlleu











Gavà i Manlleu es retroben, un any més, a la Bòbila. Els gavanencs només han guanyat dues vegades a casa, i els manlleuencs, volen recuperar la dinàmica positiva lluny del Municipal després de les derrotes com a visitant a Terrassa i Cornellà.
Partit important per tots dos equips, els locals per no veure com se li escapen les opcions de mantenir la categoria, i els visitants per retrobar-se novament i tornar a mirar cap amunt.

La radiografia de l'equip
El Manlleu visitarà el Gavà amb dues baixes significatives com són Seuma, sancionat, i també Ramon Masó que té una costella fracturada després d'una dura caiguda el passat partit. 
Els manlleuencs volen recuperar principalment el to i l'encert ofensiu que els ha faltat en els últims dos partits, on han acabat sense marcar cap gol. Aquesta referència i confiança l'ha de tornar a agafar Manel Sala, que intentarà marcar després de 4 partits sense fer-ho (amb lesió pel mig). Aquest rang de golejador també l'han de buscar Sergio Ginés, Uri Martínez o Fortet, pràcticament inèdits en aquest aspecte aquesta temporada. 
Jordi Dot recupera a quatre futbolistes respecte la setmana passada: Marc Francolí, Sergio Ginés, Iván Fernández i Iván González, tots ells estaven sancionats.
Tot apunta que dos d'ells, Sergio Ginés i Marc Francolí entraran a l'onze titular en depriment de Seuma (sancionat) i Ramon Masó (lesionat). L'altre, Iván Fernández podria entrar, però Uri Martínez pot donar un treball més tècnic a la zona de la mitja punta i tenir més arribada juntament amb Manel Sala.
Camp complicat de jugar, d'herba natural i segons diuen des de Gavà, en molt males condicions. Per tant el Manlleu podria jugar a un joc directe per tal de facilitar les arribades a àrea rival. 
Afinar al davant i mantenir la solidesa defensiva són claus per sumar davant un rival enganyós.
Perill per Archi i Gely que estan a una targeta groga de la suspensió.

El nostre 11 titular



·Sense sorpreses a la defensa. Important per el conjunt tenir una important solidesa defensiva. Pocs gols encaixats per partit per un Manlleu que té el segon porter menys golejat de la categoria. A més, tenim un lateral com és Manu Moreno en plena forma que córrer la banda amunt i avall donant avantatge a l'equip.

·Roques al mig del camp. Es preveu un partit més aviat físic que no pas tècnic. El mig del camp pot estarà format segur per Putxi i Gely que hauran de ser les roques que necessita el Manlleu a la zona del doble pivot. Uri Martínez pot entrar de mitja punta per donar-li més tècnica i velocitat al mig del camp, sent un molt bon complement per Manel Sala. No descartem l'entrada al mig del camp d'Iván Fernández per Uri, fet que suposaria una zona amb homes realment forts.

·Atac a l'atac. Ho hem estat comentant, que els jugadors atacants i els responsables de fer els gols a la porteria contrària, han de recuperar la confiança que els ha mancat en els últims partits. Acabar les jugadors, rematar sense pensar-s'ho i atrevir-se a desbordar són aspectes que s'han de recuperar. 



Altres enfrontaments
A la primera volta...
Manlleu 0-1 Gavà (Grau, 87') Jornada 5, 15 de setembre del 2013
Partit per oblidar per un Manlleu que no li sortien les coses, i menys a casa. El Gavà, en una de les dues accions que va tenir, la va ficar a dins i al final del partit. El Manlleu, generava un perill molt tímid sense acabar amb contundència. Al final, derrota i un altre cop a casa.

La temporada passada a la Bòbila...
Gavà 0-1 Manlleu (Guzmán, 27') Jornada 1, 25 d'agost del 2012
Primer partit de lliga la temporada passada i primer partit a la banqueta en lliga de Jordi Dot. El Manlleu guanyava 0 a 1 a Gavà, sense fer un gran partit però mostrant efectivitat. De fet, Gavà no ha estat un mal camp pel Manlleu els darrers anys, allà encara tenim molt fresc un hattrick de Fortet fa un parell de temporades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada