Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 25 de febrer del 2014

1X1, J26: Europa - Manlleu


Europa 0-2 Manlleu


Onze titular del Manlleu al Nou Sardenya // ceeuropa.cat - Angel Garreta


Barragán: Clau. El porter manlleuenc va tornar a posar de la seva part per mantenir a l’equip dins del partit quan pitjor ho estava passant amb dues grans aturades en els primers minuts. Dóna seguretat al Manlleu, que sap que té a la porteria una autèntica assegurança en aquest tipus de partits.

Ot: Sòlid. Bona actuació del jove lateral manlleuenc que va complir, i de sobres, un partit que es presentava complicat. Va saber aturar a Rovira en el primer temps i Camacho en el segon, a més de fer bones cobertures a nivell defensiu.

Archi: Indestructible. Archi està demostrant que és un dels millors centrals de la categoria. Davant l'Europa, recital de talls defensius i també de col·locació defensiva. No arribava tard enlloc i va anul·lar per complet a Javi Sánchez. Tant per terra com en joc aeri es va mostrar inexpugnable.

Fran Erencia: Expeditiu. Tornava a l’equip inicial i el central va realitzar un partit notable. Complidor en la seva tasca, va allunyar per dalt i per baix el perill que arribava a l’àrea manlleuenca. A vegades amb més o menys encert en la passada, va demostrar una bona actitud defensiva.

Masó: Tècnic. Molt important va ser també la tornada de Ramon Masó a l’equip. Li va tocar jugar de lateral i va donar a l’equip una cosa molt necessària: una gran opció de sortida de pilota en defensa. A més, es va mostrar impassible en defensa i present en atac. Una centrada seva al tram final la va estar a punt de convertir Uri en el 0-3.

Putxi: Escombra. L’omnipresència al mig del camp i l’agressivitat en la pressió fan que Putxi sigui vital a l’hora de recuperar pilotes i controlar el mig del camp. Ho va tornar a demostrar al Nou Sardenya fent un partit molt seriós.

Gely: Temporitzador. Òscar Gely és qui marca el ritme del Manlleu. Agressiu i contundent, o asserenat i tàctic quan cal, va deixa clar el diumenge com s’ha de fer per controlar el mig del camp d’un partit contra un rival que et vol dominar. Lliçó de, agafant la llicència de Dinoís Cruselles, el professor Gely.

Ivan Fernández: Reivindicat. Lluny del desencert d’altres partits, Ivan Fernández va mostrar una de les seves millors versions al camp de l’Europa. Va destacar el seu desgast defensiu i entrega en la pressió, que va combinar amb moments en els que calia aguantar la pilota.

Francolí: Irregular. Vam veure les dues cares de Marc Francolí al barri de Gràcia. Al primer temps, l’extrem desafortunat al que no li surten les coses i que no acaba de trobar el seu moment. A la represa, més millorat, un jugador d’equip capaç de, a més de treballar incansablement, aportar bones accions tècniques. Repetim, com la setmana passada, que el seu partit ha d’arribar.

Sergio Ginés: Veloç. Amb un control llarg i un canvi de ritme descomunal, va deixar fora de lloc Víctor Duran i es va plantar sol davant Rafa Leva. Picada amb un toc suau per sobre del porter i primer gol del partit. Demostrant la punta de velocitat que té en el gol, va saber gestionar el temps en l'apartat ofensiu, i generant perill desbordant per la banda.

Manel Sala: Deslligat. El joc de l'Europa i també del Manlleu a la primera meitat, van fer que Manel Sala pràcticament no toqués la pilota. Es sentia lligat al joc de l'equip i s'havia de sacrificar a córrer i no pas a generar molt perill. A la segona meitat, es va sentir deslligat. Assistència a Ginés al primer gol, i tancava el seu bon partit amb un gol de traca i mocador, de falta directa, un recurs que surt a les pàgines principals del seu catàleg de "gols fora de sèrie". Va ser canviat a causa d'un recurs tàctic a més de tenir targeta groga.

Uri Martínez: Incisiu. La seva entrada va donar molta verticalitat al Manlleu. Uri va estiarar a l’equip i va donar una profunditat que va sorprendre la línia defensiva local. Al tram final va disposar de dues opcions per fer el tercer gol de partit, però la manca d’encert li va impedir sumar el seu segon gol del curs.

Juanjo: Recurs. Va substituir un desgastat Manel Sala en els darrers minuts per aportar solidesa defensiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada