Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 6 de febrer del 2014

J. 24, Anàlisi del rival: CF Gavà, per Havok Gavà (@havokcfgava)




El dia de la marmota
Setmana rere setmana el Gavà viu la mateixa historia. Competeix al mateix o superior nivell que el seu adversari, però un error, una jugada puntual, l’acaba condemnant; i al blog ens toca explicar que el nostre equip ha fet un bon partit, ha tingut opcions, però que un cop més no ha tingut recompensa.

11 del Gavà davant l'Europa / Àngel Garreta - ceeuropa.cat

La situació a la classificació (penúltims a 6 punts de la salvació...si no hi ha descensos compensats) no ajuda a un grup extremadament jove, que aquesta temporada a més ha perdut les patums que hi havia al vestidor. Minimitzar errors en una dinàmica tan negativa és cada cop més complicat, i quan ha guanyat a més (5 partits en tot el curs), no  ha tingut continuïtat. Diumenge el Gavà buscarà repetir l’inici de la ratxa que l’any passat el va portar a guanyar 4 partits consecutius i que va nèixer després d’imposar-se a Manlleu per 0-1, mateix resultat que es va donar aquest curs en el partit de la primera volta.

El Gavà celebrant el gol de la victòria a la primera volta a Manlleu / Viu el Manlleu

Tema a banda és la gespa de la Bóbila, en un estat lamentable, i que no ajuda al joc de toc gavanenc, acostumat a fer circular amb rapidesa la pilota per intentar desbordar per bandes, on es troben els seus jugadors més desequilibrants. Només dues victòries han pogut veure els socis gavanencs a La Bóbila, l’última a l’octubre.

Possible 11 del CF Gavà
Moltes incògnites a l’onze gavanenc aquesta setmana... La setmana passada Pacheco i Aleix es van perdre el partit per lesió, i va haver de debutar el juvenil Iván Murillo, de només 17 anys; a més, Albert Poch haurà de modificar la línea defensiva en estar sancionat un titular indiscutible com Juanito. Tenint això en compte, i donat el fet que Albert Poch no repeteix alineació desde les jornades 3-4 l’arriscada aposta d’onze inicial, com sempre amb un 4-3-3, seria: 



El dubte és el porter Aleix, que veurem si arriba en bones condicions per jugar el partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada