dimarts, 11 de febrer del 2014

1X1, J24: Gavà - Manlleu

Gavà 1-2 Manlleu

Barragán: Salvador. Al Manlleu li costa fer gols, però també costa que n’hi facin. Gran part de culpa d’axiò és de Dani Barragán, que el passat diumenge va tornar-se a posar la capa de superheroi per mantenir el Manlleu en el partit quan pitjor ho estava passant.

Ot: Superat. El jove lateral va ser exigit per l’atac local. Tan al primer com el segon temps, el mal treball de tot l’equip en general va fer que el Gavà ataqués molt per les bandes i ell patís en excés. Va cometre el penal del gol.

Archi: Imprecís. No va mostrar la seva versió a Gavà. El central va fallar accions impròpies d’ell en el tall i en la sortida de pilota. Tot i això, en els darrers minuts va aguantar amb solidesa els intents dels locals per buscar l’empat.

Juanjo: Concessiu. El central tornava a la titularitat a causa d’unes molèsties de Fran Erencia. Va mostrar bona qualitat en el desplaçament, però, en ocasions, poca contundència a l’hora d’imposar-se als davanters. En el tram final va concedir alguns errors infantils que van suposar arribades del Gavà, que van acabar en res.

Masoliver: Reciclat. Li va tocar de nou ocupar una posició que no és la seva, el lateral esquerra. Tot i que va cobrir l’expedient amb forces garanties, va patir, com tot l’equip, en els trams en els que l’equip no estava bé.

Putxi: Creixent. El Manlleu no va saber controlar el camp al mig del camp. Tot i això, en la segona, sobretot amb l’arribada del primer gol, l’equip es va situar i Putxi va aparèixer fent la funció a la que ens té acostumats.

Gely: Corrector. El capità es va fer un fart d’ordenar i corregir a l’equip quan estava pitjor i, al segon temps, va ser un dels motors del mig del camp. Actuació en la que va demostrar quina és la funció del capità en un equip.

Francolí: Regressiu. De més a menys. Més actiu en la primera part, la seva participació va decaure en el segon temps. Va tenir una gran ocasió per fer el seu primer gol aquesta temporada, però la defensa ho va evitar sobre la línia.

Sergio Ginés: Decisiu. Finalment va arribar el pas endavant de Ginés en l’aspecte golejador. Tot i ser un home important per Jordi Dot i rendir a un bon nivell, la falta de gols era un dels grans problemes d’aquest Manlleu. Més sacrificat en la primera part i més incisiu en la segona, va demostrar que té qualitat individual per ser un dels millors extrems de la categoria.

Manel Sala: Trascendent. No va marcar, però Manel sempre juga un paper important en aquest equip. Eix ofensiu sobre el que gira l’equip, va iniciar les dues accions dels gols, destacant sobretot la primera amb una gran passada per a Ginés.

Uri Martínez: Desubicat. Poc encertat en la pressió, va viure un partit gris a La Bòbila. Tampoc va disposar de bones opcions en atac. Va ser substituït per Fortet en el segon temps.

Fortet: Lluitador. Va ser el primer jugador en entrar de la banqueta per aportar frescor a dalt. Atent en la pressió, li va faltar encert en el control. Segueix amb persistència la recerca del gol.

Muntada: Desafortunat. Va tornar a disputar bons minuts pel Manlleu. En les segons parts la seva electricitat dona moltes alternatives al conjunt. A més, va disposar, per segona setmana consecutiva, d’una gran ocasió per marcar. Aquesta dia, però, va ser el travesser qui va evitar el gol.