Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 3 de febrer del 2014

"Empat a res"
Crònica del AEC Manlleu 0-0 FC Santboià

Les defenses es van imposar als atacs en el Manlleu-Santboia. En conseqüència, un partit lent, travat i amb una sola ocasió clara per marcar les diferències. La va tenir Joan  Muntada al minut 67 de partit, però el porter Hugo va aconseguir refusar l’intent. L’empat deixa el Manlleu a deu punts del playoff.

Fortet va entrar al segon temps per buscar un gol que no va arribar / Viu el Manlleu (Arxiu)
El partit

1a part

Ni la tornada de Manel Sala a l’onze titular va estimular un partit en el que la principal sorpresa va ser la presència de Muntada en l’equip inicial. La primera part va ser lenta, com moltes de les que veiem en aquesta categoria. Cap de les defenses es complicava la vida i un mig del camp bregador portava amb poca continuïtat. Els porters pràcticament no van tenir feina. L’aproximació més clara, i pràcticament l’única del primer temps, va ser un xut de falta molt llunyà de Manel Sala que va poder blocar Hugo sense problemes. La sensació era que, si el partit no canviava, només una jugada a pilota parada o un error defensiu podia decantar el partit per a qualsevol dels dos. La mala noticia del primer temps va ser el cop que Ramon Masó es va endur al maluc i que el va obligar a ser substituït al descans.

El Manlleu no va estar encertat tot i disposar de la millor ocasió / Anna Aumatell (Arxiu)

2a part

A la represa els homes de Jordi Dot van intentar augmentar el ritme de joc i trobar fluïdesa per combinar al mig del camp. Uri Martínez (reemplaçant a Masó) va entrar per revolucionar el partit, però el reaparegut davanter va estar imprecís. A mitjans del segon temps va arribar l’ocasió més clara del partit, i pràcticament la única. Una pèrdua en la sortida pilota de la defensa del Santboià la va aprofitar el Manlleu per generar una jugada d’atac. L’acció va acabar amb una passada de la mort per Muntada. L’extrem va buscar una rematatada amb co.·locació, però el porter Hugo va estirar el peu per desviar la pilota. Semblava que l’aproximació podía esperonar al Manlleu però, lluny de la realitat, el partit va tornar a perdre ritme. El Santboià, amb el pas dels minuts, va donatr mostres de conformar-se amb l’empat. Els jugadors de Jordi Dot, per la seva banda va intentat avançar línies. L’entrada de Fortet per Seuma va portar a l’equip a jugar amb tres davanters, però no hi va haver manera. L’arribada amb més perill va ser una jugada individual de Gely que va acabar amb un xut massa desviat del capità.

Empat insípid i fred al Municipal de Manlleu, que permet sumar als dos equips. El Manlleu, actualment, ocupa la 9a posició a deu punts de les places de privilegi.


Fitxa tècnica

Manlleu: Barragán, Masoliver, Archi, Fran, Manu, Putxi, Seuma (Fortet 55′), Gely, Masó (Uri Martínez 45′), Muntada i Manel Sala.

Santboià: Hugo, Alex, Iglesias, Marquez, Sergio, Heredia (Kevin 80′), Alex Fernandez, Raul (Pedro Bilbao 60′), Oscar, Libo, Pedro Bravo (Luque 73′).

Gols: -

Àrbitre: Pérez Bueno. Va amonestar als locals Seuma, Putxi i Archi. També als visitants Alex Fernandez i Hugo.


MMVP del Cornellà - Manlleu
Els dos integrants de Viu el Manlleu donem punts a:

3 punts a... Gely: Insistent. El capità passa per un bon moment de forma. Després del gran partit a Cornellà, Gely va tornar al mig del camp on li va tocar mantenir l'equilibri de l'equip en un partit amb molt desgast. En el tram final va intentar estirar a l'equip cap a l'atac en diverses incursions que van acabar en no res.

2 punts a... Putxi: Corrector: Una vegada més, essencial el paper de Putxi a l'hora de cobrir qualsevol pèrdua en fase de creació o aturar contraatacs rivals. Tot i mancar-li encert en algunes accions a l'hora de treure la pilota jugada, va ser un dels culpables que el Manlleu es mostrés molt seriós en tot el partit.

1 punt a... Manu Moreno: Profund. El lateral esquerra del Manlleu va tornar a donar una bona mostra sobre com cal compaginar les tasques defensives i les ofensives. Molt solvent a darrere, s'està convertint en un element molt vàlid pel Manlleu a l'hora d'obrir el camp i trobar amplitud i profunditat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada