Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dijous, 13 de febrer del 2014

J.25, Anàlisi del rival: UE Castelldefels, per Carlos de Frutos (@CarlosdeFrutos)





Progressió ascendent

Encara que "només" han transcorregut 4 mesos de l’enfrontament de la primera volta entre la UE Castelldefels i l’AEC Manlleu, molt han canviat les coses per al conjunt groc en aquest temps, ja que després d’un grapat significatiu de jornades en zona de descens a Primera Catalana en fa set que el quadre d’Els Canyars l’ha abandonat. Tanmateix, però, els llocs calents segueixen "a prop", ja que els mariners només avantatgen en 4 punts el primer equip que perdria la categoria a dia d’avui que no és altre que el Vilassar.

11 del Palamós al camp de l'Europa / Àngel Garreta - ceeuropa.cat

Del Castelldefels que perdia a la jornada 6 contra el Manlleu degut al gol de l’aleshores debutant Fran Erencia al segon temps, el principal canvi rau en l’ocupant de la banqueta, ja que després de la jornada 13 Dani Fernández va presentar la dimissió, reemplaçant-lo Lluís Albesa, qui formava part del cos tècnic de l’equip com a preparador físic.
Les jornades prèvies a la marxa de Fernández van dibuixar la clara recuperació d’un equip (amb l’olesà es van guanyar tres dels últims quatre partits) que ha quedat plenament ratificada amb Albesa. Amb el de Vall-de-Roures la sèrie és fantàstica: el Castelldefels només ha perdut dos dels onze partits que ha disputat. El creixement baixllobregatí s’ha basat en la clara millora defensiva experimentada –l’equip s’està mostrant força més fiable en la contenció tot i haver encaixat 5 gols als darrers dos partits- i a la major competitivitat mostrada en situacions adverses (s’han igualat partits en què s’havia acumulat desavantatge com a Cornellà o contra el Cerdanyola el passat diumenge) o contra rivals d’alt nivell com Palamós (0-3 al Baix Empordà), Terrassa (0-0) o Montañesa (2-0 als Canyars).

El Manlleu va guanyar a la primera volta al Castelldefels (1-2) / Viu el Manlleu

Cano amb 8 dianes n’és el màxim realitzador, destacant el gran moment de forma que viu la parella atacant, Rubén Epitié-Cervantes, protagonista en la majoria dels últims encontres castelldefelencs. Lluís Albesa no podrà comptar amb els sancionats August Conesa –porter titular, baixa important- i Guillem Roquet ‘Roky’, jove i conegut migcampista osonenc. El Castelldefels només ha guanyat un cop a Manlleu (temporada 03-04), puntuant per últim cop fa dues campanyes (1-1), quan Gely va igualar el gol inicial de Javi Sánchez

Possible 11 titular del Castelldefels


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada