Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 28 de març del 2015

Prèvia J.30: CE Sabadell 'B' - AEC Manlleu

Imatge del partit de la primera volta / Viu el Manlleu

AEC Manlleu 

- El Manlleu viu en una muntanya russa. Si fa dues setmanes veníem d’un dels millors moments de la temporada amb 3 victòries consecutives, ara l’equip torna a no estar bé. Dues derrotes clau que el tornen a acostar a la zona de descens.

- Cal trobar fluïdesa en el joc. És un dels aspectes en els que se centra més Miquel Muñoz en les rodes de premsa i en el que cal millorar.

- De nou, rival de la “nostra lliga”. El Manlleu visita un Sabadell B que està a només dos punts (amb un partit menys). De gran importància sumar.

- Amb Miquel Muñoz, gran millora a domicili. Dues victòries (Terrasa i Martinenc) i una derrota (Castelldefels) en els tres partits disputats a fora després del relleu a la banqueta.

- Retorns importants al mig del camp. Maik i Seuma, peces clau dins l’equip, tornaran diumenge després de complir sanció la jornada passada.

- Edu Rabell segueix fora de l’equip per lesió.

- Martí Soler i Muntada són els apercebuts de sanció.


CE Sabadell B

- Immersos en la lluita per escapar del descens. El filial vallesà s’ha mogut per la zona mitja de la taula durant tota la temporada i actualment ocupa la 14a posició amb 35 punts. 4 per sobre del descens.

- Inconsistents a casa, efectius a fora. Els arlequinats han mostrat dues cares ben diferents jugant a Castellar del Vallès o a domicili. Mentre són el pitjor local amb 12 punts (igualat amb el Vilassar), a fora són el quart millor equip de la categoria (23 punts).

- Això sí, l’últim partit disputat a Castellar del Vallès va acabar amb victòria pel Sabadell (1-0 davant la Muntanyesa).

- L’extrem David Jimenez, amb 7 gols, és el màxim realitzador de l’equip. El segueixen Pol Roigé i Toscano amb 5.

- Sergio Campos serà l’única baixa per sanció pels locals.


El partit

- L’àrbitre del partit serà Carlos Ferrero Mansilla.

- En l’enfrontament de la primera volta el partit va acabar amb empat (0-0).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada