Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 20 de març del 2015

Prèvia J.29: AEC Manlleu - CD Masnou



AEC Manlleu

- Ratxa trencada. L’equip va veure a Castelldefels com s’acabava la millor dinàmica de la temporada amb 3 victòries seguides.

- Sense mitges tintes. De moment, des de l’arribada de Miquel Muñoz l’equip no coneix l’empat. Dues derrotes i tres victòries en cinc partits.

- Enfrontament contra rival directe. Tram clau de la temporada en el que, després de perdre davant el Castelldefels, el Manlleu es veu les cares amb un altre equip de la “seva lliga”: El Masnou. Vital deixar els punts a casa.

- Aconseguir encadenar dues victòries a casa. El Manlleu només ho ha fet un cop en el que va de temporada. Va ser a les jornades 4 i 5, derrotant a Gavà i Martinenc respectivament.

- Torna Manel Sala. El davanter va compliar partit de sanció la jornada passada. La seva entrada deixaria Martí Soler a la banqueta. 

- Problemes al mig del camp. Seuma i Maik seran baixa per acumulació de grogues. Miquel Muñoz pot apostar per un canvi de sistema o per la presència de Ballús al mig del camp, provocant l’entrada de Blanchart a la defensa.

- Martí Soler i Muntada són els apercebuts de sanció.



CD Masnou

- De més a menys. Després d’un inici sorprenent, situant-se en les posicions capdavanteres, l’equip ha cedit molts punts en les darreres setmanes. Actualment 12è classificat amb 35 punts, dos més que el Manlleu.

- Només una victòria en els últims 11 partits. Va ser contra el Santfeliuenc la jornada passada en un partit que trencava una dinàmica molt negativa.

- Els del Maresme no poden adormir-se si no volen complicar-se la vida a final de temporada. Arriben en mala dinàmica fora de casa.

- Ñito Martin, amb 5 gols, és el màxim golejador de l’equip.


- Un exmanlleuenc a les files del Masnou: Sergio Ginés. L’extrem tornarà al Municipal per primera vegada després de la seva sortida del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada