diumenge, 22 de març del 2015

'Fugir del foc i caure a les brases' - Crònica de l'AEC Manlleu 0-1 CD Masnou

El Manlleu retorna als orígens i perd un partit on no mostra intensitat ni idees. El Masnou, més posat al partit, s'emporta el gran premi a la sortida d'un còrner. Segona derrota consecutiva i, novament, vorejant l'abisme.

Dura derrota del Manlleu. La segona consecutiva / Viu el Manlleu

La tònica del partit, molt similar a la segona part al camp del Castelldefels. Al Manlleu li costa Déu i ajuda arribar amb perill a la porteria rival, tot i que tampoc patia al darrera. Blanchart i Hugo entraven a la titularitat al mig del camp amb poca fortuna. En el sentit que als manlleuencs volien treure la pilota des de la defensa i els mitjos no ajudaven gaire. Això i la pilotada llarga cap a Manel Sala es convertia en una tònica, oblidant per complet els extrems. Precisament aquests, quan apareixien, arribava el principal perill.
Un perill a la primera part que arribava als últims minuts, amb un xut des de la frontal d'Ot i un de falta de Manel Sala que el porter visitant Pociello refusava amb problemes.
Per part visitant, només un xut de lluny de Toledo suposava perill per Barragán.
El partit arribava al descans amb el resultat inicial, i amb la sensació que els dos equipos tenien més por a perdre que a res més i que, tal i com passaria, el primer que marqués tindria molt terreny guanyat.

Hugo, titular per l'abscència de Maik Molist / Viu el Manlleu
A la segona part, més del mateix. Partit igualat i, sobretot, sense ocasions. Cap per cap equip. Ni tan sols, sensacions de perill. El Manlleu seguia juguen a pilotades, només tocant pilota entre defenses. Poc a dir sobre el matx, que semblava marcat pel temps, igual de fred i ensopit.
Els canvis tampoc revolucionaven l'equip. Aquella punta d'agresivitat i força d'Uroz no apareixia així com tampoc la faceta 'murri' d'un desconegudíssim Aumatell
En un córner, arribaria el desastre. El Manlleu no aconseguia treure una pilota a l'àrea petita després d'un córner a favor del Masnoub i Edu Domingo posava la cama per marcar l'únic gol del partit.
I reacció, zero. El Manlleu incapaç de resoldre i capgirar aquesta situació, veia com el temps passava i passava i els punts viatjaven cap al Maresme.
Els manlleuencs no arribaven i, de fet, la ocasió més clara arribava al minut 91, amb un xut en semi errada d'Aumatell. Posteriorment, Barragán, de cap, l'enviava als núvols amb l'equip ja a la desesperada.

El temps, fred com l'equip / Viu el Manlleu
Segona derrota consecutiva i sobretot, sensacions molt estranyes. Els manlleuencs tornen a estar entre l'espasa la paret i toca reaccionar. El proper partit, diumenge que ve al camp del Sabadell 'B', novament, rival directe. No es pot fallar més.

Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Barragán (3); Ot (3), Archi (3), Ballús (3), Payán (2); Blanchart (2) (Fran Pérez, 85', (2), Iván Fernández (3), Hugo (2) (Aumatell, 70', (2); Martí Soler (2) (Uroz, 57', (2), Pol Coll (2), Manel Sala (2).

CD Masnou: Pociello (3); Màrquez (3), Dani Prieto (4), Martínez (3), Guillem (2); Edu Domingo (3), Sergio Ginés (2), Ferreira (4), Guti (2) (Edgar, 90+2, (s.p); Toledo (3) (Makay, 83', (s.p), Èric Blasco (2) (Ñito, 72', (2).

Gols: 0-1, Edu Domingo (78')

Àrbitre: Bruno Montoro Ferreiro. Regular. Ha amonestat amb targeta groga els locals Hugo (53'), Pol Coll (58') i Ballús (73'). També al visitant Toledo (76').