diumenge, 8 de març del 2015

'Golejada sense contemplacions' - Crònica de l'AEC Manlleu 4-0 UE Figueres

El Manlleu goleja el Figueres en un partit on els manlleuencs es mostraven incontestables en atac i seguríssims en defensa. Els empordanesos no tenien ocasions clares de gol i els manlleuencs no perdonaven. Tercera victòria consecutiva.

Manel Sala celebrant el primer gol manlleuenc / Viu el Manlleu
El Figueres sortia amb la intenció de ser el dominador del partit. Intentava tocar la pilota però no aconseguia traduïr-ho en ocasions de gol. De fet, era el Manlleu, que esperava per mossegar quan menys s'ho esperés el rival. I a la primera que tenia, cap dins. Martí Soler trobava premi a la intensa pressió feta sobre el porter visitant Ureña que regalava la pilota al mateix Martí, que sense voler, deixava la pilota morta perquè Manel Sala pràcticament a plaer anotés el primer gol del partit.
Injecció de confiança que augmentaria 10 minuts després. Al minut 33 de partit, ocasió pel Figueres que atrapava Barragán. Ell seria el primer atacant. Passada llarga al pit de Manel Sala que la baixava amb un toc i, també al primer toc, fuetada des de la frontal de Pol Coll que entrava per tot l'escaire. Golàs en tota regla i camí aplanat pels manlleuencs.
El partit arribava al descans amb un Manlleu que oferia molt bones sensacions: Contundent en atac i sense patir en defensa.

Payán lluitant una pilota amb Èric Vilanova / Viu el Manlleu
A la represa el Manlleu tornava a sortir amb una seguretat envejable. Concentrat i contundent, sense concedir cap mínim opció als visitants per entrar al partit. Els minuts anaven passant i jugui qui jugui compleix. De fet, Miquel Muñoz es veu obligat a desconvocar i dos titulars en els dos últims partits com Muntada i Angulo quedaven fora de la convocatòria. L'exigència donava oportunitat a nous jugadors que cumplirien amb escreix. El temps passava i feia sensació que el Manlleu tenia controlat el partit. Però el volia matar.
Al minut 73, passada d'Hugo per Maik Molist, que després d'un gran control fusellava a Ureña des de la frontal amb un altre golàs. Tercer gol en tres partits consecutius de Maik Molist. Ell mateix ens deia al final del partit que "segurament des de prebenjamí no feia tres gols en tres partits consecutius". Benvinguts siguin.
Quatre minuts després, el visitant Quimo cometia penal (clar) sobre Manel Sala i a més a més el defensa veia vermella directa (més discutible) en l'acció. El mateix Sala no perdonava i marcava el quart i últim gol del partit. Tretzè gol del killer manlleuenc i quart gol en les últimes tres jornades.
Còmode final de partit, per fi, per un Manlleu que ens l'han canviat. Tots contents.

Pol Coll, un dels grans protagonistes del partit / Viu el Manlleu
Després d'aconseguir la victòria més contundent de la temporada, el Manlleu busca seguir amb la bona dinàmica. Buscarà tres punts més el proper diumenge davant un rival directe, el Castelldefels. Amb sis punts de marge respecte el descens, els de Miquel Muñoz semblen haver trobat la tecla que els converteix en un equip capaç de guanyar a qualsevol.

Fitxa tècnica:

AEC Manlleu: Barragán (3), Ot (4), Ballús (4), Archi (4), Payán (3), Seuma (3), Iván Fernández (4) (Hugo, 66', (3), Maik Molist (5), Pol Coll (5) (Fortet, 79', (3), Martí Soler (4) (Aumatell, 76', (3) i Manel Sala (5).

UE Figueres: Ureña (2), Quimo (2), Chicho (3), Cunill (3), Masó (3), Grau (3) (Èric Vilanova, 60', (3), Mamau (s.p) (Serramitja, 28', (2), Pedro (2), Roger Vidal (3), Ritxi (3) (Guillem, 65', (2) i Javi Revert (2).

Gols: 1-0, Manel Sala (20'); 2-0, Pol Coll (33'); 3-0, Maik Molist (73'); 4-0, Manel Sala (p.) (79')

Àrbitre: Breogán Martínez Vila. Regular. Ha amonestat amb targeta groga els locals Iván Fernández (20'), Maik Molist (44'), Manel Sala (74') i Payán (80'). També pels visitants Ritxi (39'), Ferran Grau (57') i Chicho (90'+). Ha amonestat amb targeta vermella directa el visitant Quimo (76').

Altres: 483 persones al Municipal d'Esports de Manlleu.