Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 21 de novembre del 2014

PRÈVIA J.14: AE Prat - AEC Manlleu

Partit d'altura el de diumenge. Prat i Manlleu s'enfronten en una situació delicada pels dos: al llindar del descens. Tots dos equips busquen una victòria per agafar oxigen i per deixar tocat a l'altre. Partit vital al Sagnier.



AEC MANLLEU / Papereta complicada, però a per la primera

·Entre l’espasa i la paret. Una derrota al camp del Prat podria deixar el Manlleu en zona de descens. Una victòria, donaria oxigen als manlleuencs i un plus de moral i confiança.

·Plus defensiu. Tres errors puntuals van condemnar l’equip a encaixar tres gols davant el Palamós. La categoria permet 0 errades defensives.

·No sempre hi serà Manel Sala. Tot i que esperem que apareixi sempre, l’equip ha de trobar altres arguments ofensius que han anat de més a menys en les últimes jornades.

·Equilibri i pausa. El Manlleu es dilueix amb els gols visitants. En cas de situacions adverses a territori pratenc, els manlleuencs no poden sortir del partit com en anteriors duels. S’ha d’intentar mantenir una constància o trobar la fórmula per evitar tants alts i baixos durant, en aquest cas, el partit al camp del Prat.

·Cap al PratDiego Morata i els seus homes només es centren en el partit de diumenge. Segons el míster, seria un error pensar en els següents partits i el gran objectiu és sumar els tres punts al Sagnier.

·Les baixes. Diego Morata no podrà comptar pel partit del Prat amb Jandro, Hugo Fernández i Payán, lesionats, aquest últim baixa per precaució. Tampoc tindrà a la seva disposició Fortet, sancionat.
La resta de jugadors, disponibles.

·El gran dubte de la possible alineació, al lateral. Apostem que donarà entrada a Muntada per banda esquerra i Ot per banda dreta. La posició de Rabell al lateral esquerra podria ser ‘antinatural’ pel jugador, per tant apostem d’inici per Joan Muntada com a titular, jugador que si és esquerrà.

AE PRAT / Refent el camí

·Manolo Márquez. Fa dues setmanes agafava el relleu a la banqueta potablava en depriment Pepe Delgado. Dos partits, dues victòries. Venen enlairats per aconseguir la tercera davant el Manlleu.

·El Prat ha aconseguit dues victòries en les úñtimes dues jornades després de començar nefastament la temporada: 1 victòria en els primer 11 partits.

·Van confeccionar un equip per quedar entre els millors de la categoria. Són a temps de reaccionar i per això no poden deixar escapar punts a casa. Davant el Manlleu buscaran ser efectius i trobar els punts febles dels manlleuencs. Manolo Márquez va presenciar en directe el Manlleu-Palamós la jornada passada.

·Perill individual. Projecte ambiciós d’un Prat que descendia de 2a B aquesta temporada. El Manlleu ha de tenir molt de compte de jugadors ‘top’ com Pedro Bilbao, Oriol Molins, Llobet o Sascha Andreu. És clar que el Prat també ha d’anar amb compte amb Manel Sala, Maik Molist, Aumatell, Pol Coll i companyia.

·Perillosos a pilota aturada. El Prat acostuma a portar molt perill en aquestes situacions. A més a més, sabem de la debilitat del Manlleu en defensar aquest estil de jugades.

·Un dels pocs dubtes a l’alineació serà si entra Charly Ruiz o David Llobet a la zona de la mitja punta. Ruiz torna d’una lesió de llarga durada, però apunta a titular.

·Baixes sensibles. Nacho del Moral, per sanció, i Fernando, per lesió, no podran jugar contra el Manlleu. A priori dos titulars que no podran jugar el partit.


El partit

·L'àrbitre serà Jordi Molina Fernández. Precedents aquesta temporada: Manlleu 3-1 Martinenc.

·Últim enfrontament al Sagnier: Temporada 2011-2012: AE Prat 0-0 AEC Manlleu (Jornada 1).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada