diumenge, 9 de novembre del 2014

'No tenen un B9N dia' - Crònica del FC Vilafranca 1-1 AEC Manlleu

Manlleu i Vilafranca empaten un partit que havien d'empatar. Igualtat màxima dins del terreny de joc que s'ha traduït en un partit poc vistós. Els locals s'han avançat ben avançada la segona meitat i a menys de deu minuts del final ha empatat Manel Sala amb un golàs.

Manel Sala, autor de l'únic gol del Manlleu / Viu el Manlleu
Versió molt pobre del Manlleu la que es va veure a la primera meitat. Diego Morata ha inclòs a Pol Coll de migcampista i ha anat perdut tot el primer temps, posició molt delicada per aquest equip. Era però de les poques opcions que tenia l'entrenador per ordenar un equip amb diverses baixes.
Primera part on els manlleuencs s'han trobat molt ferms en defensa, des dels laterals fins a la parella de centrals formada per Seuma i Ballús. Tot i això, del mig endavant, nuls. Aumatell voltava perdut, Muntada i Martí Soler no apareixien fins als últims cinc minuts i Manel Sala jugava molt sol. El Vilafranca però no estava tampoc gens encertat i tot i tenir la possessió només va tenir una clara ocasió de gol, però apareixia Payán per evitar el gol local.

Fortet, juntament amb Uroz, han intentat donar més opcions en atac / Viu el Manlleu
Al descans, Diego Morata ha introduït dos canvis sabent que les coses no anaven com es volia. Uroz i Fortet han entrat, la qual cosa Manel Sala ha endarrerit la seva posició per ajudar al mig del camp, zona dèbil als primers 45 minuts.
A la represa el Manlleu ha anat a millor però sense arribar al nivell de, per exemple, el dia del Sabadell 'B'. El primer gran avís arribava després d'un gran xut col·locat de Maik Molist des de la frontal que refusava el porter local a còrner. Posteriorment, avisava Manel Sala amb una xilena que també acabava en servei de cantonada.
Després d'uns bons minuts manlleuencs, el Vilafranca feia un pas endavant i al minut 70 arribaria el primer gol del partit. Còrner que atrapava en primera instància Barragán però que per infortuni se li escapava de les mans i l'aprofitava Castillo, per a plaer avançar el seu equip.
Cop dur però que no deixaria enfonsat el Manlleu. Al minut 81 arribaria l'empat.
Molt bona jugada de Fran Pérez, que acabava d'entrar, que feia una centrada al segon pal per Manel Sala, que la parava amb el pit i sense que caigués a terra, engaltava un gran xut que es col·lava pel sostre de la porteria del conjunt vilafranquí.
Al minut 90, arribaria la jugada curiosa del partit i que perfectament hagués pogut donar els tres punts als manlleuencs.
Centrada xut de Manel Sala que topava de manera fortuïta al cap de Fortet, desviant la pilota i agafant a contra peu el porter local. La pilota, amb molta mala sort, es topava amb el pal donant respir als aficionats locals.

Joan Muntada, titular a Vilafranca / Viu el Manlleu
Segon empat consecutiu per un Manlleu que, amb 13 punts, es troba en una situació delicada a la classificació. El proper diumenge, partit molt important a casa davant del Palamós. Després, els manlleuencs enfilaran el camí del Tourmalet.

Fitxa tècnica:

FC Vilafranca: Marc Ramírez, Duran, Castillo, Medina, Aitor Casas, Díez (Eric González, 83'), Bernat, Oribe, Guti (Antolínez, 63'), Boira i Santi Triguero (C).

AEC Manlleu: Barragán (C), Edu Rabell, Seuma, Ballús, Payán, Maik Molist, Martí Soler (Uroz, 45'), Pol Coll, Aumatell (Fortet, 45'), Muntada (73') i Manel Sala.

GOLS: 1-0, Joan Castillo (70'); 1-1, Manel Sala (81').

Àrbitre: Jose Antonio Fernández Morillo. Bé. Ha amonestat amb targeta groga els locals Díez (11'), Bernat (75') i Antolínez (89'). També els visitants Maik Molist (76') i Payán (86').