Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

diumenge, 2 de novembre del 2014

'Amb la mel als llavis' Crònica de l'AEC Manlleu 0-0 CE Sabadell 'B'

El Manlleu aconsegueix un punt en un partit que ha estat superior i que es mereixia alguna cosa més, tot i que el Sabadell B va tenir la seva a l'últim minut. Bon partit dels de Diego Morata que ho fan tot bé menys aconseguir el gol de la victòria.

Payán lluitant la pilota / Viu el Manlleu
Manlleuencs i arlequinats van oferir una primera part entretinguda. Els dos equips volien tenir la pilota i la possessió era molt competida. Només comença el partit, el Manlleu disposava d'una claríssima ocasió. Pilota llarga i perdecte de Barragán per Aumatell, que es plantava sol davant Sergi Tienda i davant la inseguretat de xutar amb l'esquerra, decidia fer una passada de la mort per Manel Sala que molt forçat rematava fora.
Per altra banda els visitants avisaven sobretot amb un molt actiu Marçal, que al minut 12 feia intervenir a Barragán després d'un xut de falta directa. Al minut 16, arribaria una de les més clares ocasions pel Manlleu. Córner servit per Maik Molist que a cop de cap de Manel Sala refusava un defensa arlequinat sota pals i el rebuig era rematat per Edu Rabell que estavellava la pilota al travesser. El Manlleu disposava de bons minuts que no va saber transformar amb gol. El sempre omnipresent Manel Sala ho tornava a provar amb un xut de falta molt llunyà que refusava Tienda amb dificultats. El Sabadell B trobava el perill a través de Marçal però no posava en excessives dificultats als centrals del Manlleu que van tornar a culminar un molt bon partit.
El partit arrobaria al descans amb igualtat numèrica al marcador i al terreny de joc i amb el president del Sabadell, Sakamoto, a la llotja del Municipal.

Pol Coll ha estat menys protagonista del que és habitual / Viu el Manlleu
La segona part ha estat dominada pel Manlleu. S'ha vist un equip amb idees clares però amb falta d'encert final. Amb Maik Molist  de comandant i completant un partit estratosfèric, el Manlleu va anar aculant el Sabadell B a mesura que anaven passant els minuts.
La primera gran ocasió la tenia Martí Soler que engaltava un fort xut des de la frontal de l'àrea que picava al pal dret de la porteria d'un Tienda que ja estava venut. Els manlleuencs seguien dominant i arribant amb perill però sense acabar de concretar les jugades. El tram final del partit va ser d'allò més intens. Al minut 87, Fortet reclamava un penal que podria haver existit després que el defensa l'empenyés evitant una rematada franca del davanter manlleuenc. Jugada molt protestada pels manlleuencs.
Al minut 90, la tenia el Sabadell B. Centrada de la mort de Cesc cap a Pol Roigé que rematava a plaer, però apareixia Barragán per salvar els mobles amb una parada digne dels millors. Just uns minuts després, Pol Roigé si que aconseguia batre el porter manlleuenc però l'àrbitre assenyalava un fora de joc d'allò més dubtós.

El president i màxim accionista del Sabadell, Keisuke Sakamoto, a la llotja / Viu el Manlleu
Al final, repartiment de punts que sap a poc per un Manlleu que mereixia més.
Diumenge que ve, 9 de novembre, l'equip de Diego Morata es desplaça fins al camp del Vilafranca (12h).

Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Barragán, Edu Rabell, Archi (C), Ballús, Payán, Seuma, Maik, Martí Soler (Fran Pérez, 80'), Pol Coll (Fortet, 75'), Aumatell i Manel Sala.

CE Sabadell 'B': Tienda, Ahufinger, Noguera (C), Estellés, Campos, Yeray, David Jiménez (Sandro, 70'), Merino, Estrada (Pol Roigé, 58'), Marçal i Cesc.

GOLS: -

Àrbitre: Edwar Gonzales Moreno. Molt malament. Ha amonestat amb targeta groga els locals Ballús (2'), Seuma (20'), Manel Sala (60'), Archi (70') i Fortet (87'). També els visitants Noguera (34'), Campos (63'), Yeray (75'), Estellés (89') i Marçal (89').