Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

diumenge, 30 de novembre del 2014

"Remant cap a la victòria" Crònica de l'AEC Manlleu 2-0 CF Pobla de Mafumet

Necessària, treballada i merescuda. Així ha estat la victòria d’un Manlleu que s’ha posat el “mono” de treballar per superar a un dels millors equips d’aquesta Tercera, la Pobla de Mafumet. Dos gols en el segon temps, el primer un penal transformat per Seuma i el segon de Pol Coll, donen aire al Manlleu i l’allunyen de la zona baixa.

La pluja ha marcat un partit que ha començat ensopit, amb molt joc directe i poques ocasions. El terreny de joc estava negat per l’aigua i la pilota trobava trams en els que no aconseguia avançar i altres en els que sortia disparada. Bon nivell defensiu dels dos equips en aquest primer temps, sobretot el manlleuenc amb Archi i Ballús que s’han mostrat impassibles davant una de les millors davanteres del campionat. Amb aquest context, cap dels dos equips ha volgut prendre riscos i s’ha arribat al descans sense cap aproximació clara en cap de les dues àrees.

Fran Pérez ha tornat avui a l'equip titular / Viu el Manlleu

A la represa el partit s’ha obert. Els dos equips han estirat línies per anar a buscar un primer gol que es veia a venir que seria clau. Una de les notícies negatives de l’inici del segon temps ha estat Manel Sala, substituït per segona setmana consecutiva per molèsties físiques El primer en avisar ha estat Fran Pérez amb un xut que Varo refusava a córner. Emana ha tingut la rèplica pels tarragonins en una ocasió que marxava fora. A la següent, jugada clau pel partit. Passada en profunditat per Pol Coll que ha estat tombat pel porter Varo dins de l’àrea. L’àrbitre no ha dubtat en assenyalar el clar penal, el cinquè forçat per Pol Coll aquesta temporada. Sense Manel Sala al terreny de joc, Seuma ha agafat la responsabilitat i no ha fallat. El mig manlleuenc ha enganyat a Varo i ha posat per davant el Manlleu. Amb el gol a favor el Manlleu s’ha sentit molt còmode sobre el terreny de joc. Archi i Ballús han seguit a un nivell excel·lent en defensa, arruïnant la tarda a la línia d’atac visitant. En fase ofensiva, Pol Coll ha estat omnipresent, voluntariós a l’hora de treballar i precís en les accions ofensives. Amb aquest bon Manlleu, ha arribat la sentència. Oscar Uroz, que havia entrat per Manel Sala i ha quallat una notable actuació, s’ha tret una centrada perfecte perquè Pol Coll, entrant des de segona línia, culminés el seu gran partit amb un gol.

El segon gol ha donat al Manlleu la tranquil·litat de saber que els punts no s’escaparien i ha aturat tots els intents de la Pobla per ficar-se en el partit. Victòria fonamental per l’equip que agafa aire, escala posicions i encara amb més moral que mai el “tourmalet” que li espera les properes jornades. Següent objectiu: Rubí.


La pluja ha estat molt present en el partit d'avui / Viu el Manlleu


Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Barragán, Edu, Archi, Ballús, Payán, Seuma, Maik, Fran (Martí 62’), Pol Coll, Manel Sala (Uroz 47’) i Fortet (Aumatell 84’).

CF Pobla de Mafumet: Varo, Calavera, Iglesias, Bonet, Vadillo, Diaz, Bertomeu, Gestí (Sergi Moreno 45’), Álvaro (Abel Rita 72’), Mia Guasch (González 68’) i Emana.

Gols: 1-0 Seuma 60’, 2-0 Pol Coll 72’.

Àrbitre: Arnau Llopart Carbo. Bé. Ha amonestat als locals Maik i Barragán. També al visitant Varo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada