Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 7 de novembre del 2014

Prèvia J.12: FC Vilafranca - AEC Manlleu

Manlleu i Vilafranca es veuran les cares en la dotzena jornada de lliga en un partit en el que els dos equips arriben necessitats, amb ganes d'agafar aire a la classificació. El Vilafranca es troba a la meitat baixa de la taula i s'ha mostrat irregular en aquest inici de temporada, mentre que el Manlleu intentarà sumar a domicili en un partit en el que arriba amb baixes significatives.



AEC Manlleu / Un altre cop, a per la primera a casa

·El Manlleu arriba mermat en defensa. Archi és baixa per sanció i, en principi, Seuma haurà d’ocupar la posició de central amb Ballús.

·L’equip ha rebut gols en tots els partits a domicili. A més, encara no s’ha guanyat cap partit. L’únic punt, el 3-3 a Figueres.

·Torna Oscar Uroz després de complir sanció i, com ja hem comentat, Archi és baixa. Pel que fa a Hugo Fernández, se li ha detectat una nova lesió que el farà estar 3 setmanes més fora dels terrenys de joc.

·Alternatives en atac. Fortet o Uroz poden entrar en l’equip titular per demostrar que poden ser una variant molt útil per l’equip. També podria entrar Fran Pérez.

·Si Martí Soler veu una targeta groga, es perdria el proper partit contra el Palamós per acumulació de targetes.



FC Vilafranca / Manlleu mai propici

·El Vilafranca és actualment 13è amb 14 punts, dos més que el Manlleu. Ha aconseguit el matiex nombre de punts a casa que a fora (7).

·Els del Penedès han anotat un total de 17 gols, una xifra notable. Per altra banda, n’han rebut un total de 19, sent l’equip més golejat de la categoria juntament amb el Martinenc.

·Només dues victòries en els cinc partits disputats a casa. Els resultats s’han completat amb un empat i dues derrotes.

·Santi Triguero. Si un nom destaca d’aquest equip és el del seu històric capità. És el màxim golejador de Tercera Divisió amb 7 gols.

·L’equip també compta amb l’exmanlleuenc Bernat, que arriba en bona dinàmica després de marcar la setmana passada i apunta a titular.


El partit

·L’àrbitre del partit serà Jose Antonio Fernández Morillo. Encara no ha xiulat al Manlleu aquesta temporada.

·La pilota començarà a rodar a partir de les 12.00h del migdia a Vilafranca. 

·El partit es disputarà el 9 de novembre, dia del procés participatiu sobre la independència de Catalunya, i enfrontarà a dos equips que vesteixen amb la senyera.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada