Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 3 de desembre del 2013

1X1, J16: Manlleu - Gramenet


Manlleu 2-0 Gramenet


Barragán: Atent. Moltes vegades hi ha partits que semblen inofensius, però que, en certs detalls, se't poden complicar i fer perdre punts. Aquest moment va arribar davant la Gramenet, però Barragán va demostrar la seva concentració allunyant una rematada de córner amb molt perill.

Masoliver: Motor. El defensa osonenc cada dia està millor, mostrant un nivell cada dia més competitiu. Un mur per la banda dreta, també és capaç d’aportar opcions en atac.

Archi: Líder. És el cap de la defensa manlleuenca i ho va demostrar. Sempre mantenint la línia en ordre, està fent una temporada notable.

Fran Erencia: Tranquil. No va ser massa exigit per l’atac colomenc i va complir sense dificultats. A més, cada setmana es veu que és el referent de l’equip en la pilota parada.

Manu Moreno: Complidor. Manu sempre compleix i va defensar amb solvència la banda esquerra del Manlleu. Recurs solvent el que té l’equip.

Putxi: Estabilitzant. L'equip pot estar més o menys encertat en la creació de joc, però sap que sempre té la seriositat i ordre defensiu coberts amb la presència de Putxi. Sempre atent en la recuperació, el migcampista va ser la referència que és sempre pel Manlleu.

Seuma: Expulsat. La targeta vermella que va veure va posar fi al que estava sent una bona actuació. Sempre batallant al mig del camp, ajuda molt a l’equip en la recuperació i la transició defensiva.

Ivan Fernandéz: Gris. El mitjapunta va disposar de dues ocasions força clares, una en cada part, que no va poder convertir. Un gol seria molt positiu pel jugador per donar-li un impuls de confiança.

Masó: Constant. Ramon Masó no para en tot el partit, sacrificat amb tasques de l’equip i amb qualitat a les botes. Va tornar a fer una actuació a bon nivell després d’algunes setmanes irregulars.

Ginés: Desapercebut. L’extrem no passa pel seu millor moment i no va ser capaç de mostrar la seva millor versió davant la Grama. Tot i això, venen partits importants i de ben segur que Sergio Ginés apareixerà.

Manel Sala: Imparable. Manel Sala està demostrant perquè se'l considera un dels millors davanters de Tercera. És el far del Manlleu que sap trobar la llum del gol fins i tot quan l'equip no està bé. La jugada individual del primer gol és una bona mostra del seu nivell actual.

Gely: Calmant. Va posar ordre al mig del camp del Manlleu quan l’equip estava amb 10 homes. Gran notícia el seu retorn.


Juanjo: Ben tornat. Va ser una de les grans notícies del partit del diumenge. Tan a nivell personal com a esportiu, ja que aportarà més variants a una defensa ja sòlida de per si. Ben tornat, Juanjo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada