Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 17 de desembre del 2013

CONTRACRÒNICA, J17: "L'essència del futbol"



Vilafranca 0-2 Manlleu


Feia dos anys consecutius que el Manlleu anava a Vilafranca, pràcticament no xutava a porteria, feia dels pitjors partits de la temporada i perdia per 1 gol a 0 contra l’equip local. Precedents no massa encoratjadors pel partit i trajecte considerablement llarg que ens esperava. Tot i això, a vegades passen coses sobre un terreny de joc que són pitjors que veure el teu equip perdre molts partits seguits, sense fer cap xut a porta i fent el partit més nefast de la historia del futbol. I a Vilafranca va passar. Corria el minut 20 de partit quan un salt entre Valerio i Fran Erencia acabava amb un xoc dels caps dels dos futbolistes. El local es va emportar la pitjor part i va caure estès al terra, perdent el coneixement.

Oscar Valerio va marxar del camp totalment conscient en ambulància / Viu el Manlleu


La imatge va ser preocupant. La reacció, encomiable. És per aquests moments pels que t’adones del que és l’essència del futbol. Allò que fa que tots els jugadors de camp s’acostessin a Valerio a practicar-li els primers auxilis. Allò que fa que els dos entrenadors s’aixequin disparats de les banquetes i facin sortir els seus fisioterapeutes a atendre els afectats. Allò que fa desaparèixer els diferents colors de les samarretes de dins i fora del camp en els pitjors. El jugador, per sort, va abandonar el camp conscient.

A partir d’aquí, la igualada va durar fins que Manel Sala va decidir afegir una nova entrega a la seva col·lecció personal de golassos. Poc després, la astúcia i treball de Sergio Ginés van certificar la sentència en un tram final de primer temps en el que el Vilafranca es trobava desconcertat i excessivament tou en defensa i això, davant davanters en com Sala o Ginés, es paga. A la segona part el partit es va escapar de les mans d’un àrbitre que va convertir un partit disputat en un ball de targetes innecessàries i una galeria de penals clars, a les dues àrees, no assenyalats. El resultat no es va moure i el Manlleu va sumar el novè partit consecutiu sense perdre a domicili. Xifra brutal.


Després del partit, les reaccions de jugadors de dos equips, periodistes, aficionats i diferents persones implicades no s’han fet esperar per demostrar de nou que el #futbolcat va més enllà dels terrenys de joc. Des de Viu el Manlleu tornem a desitjar a Oscar Valerio una bona recuperació i una ràpida tornada on ens agrada veure'l, sobre els camps de futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada