Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 13 de desembre del 2013

Prèvia J17: FC Vilafranca – AEC Manlleu






Segueix el partit al Twitter @ViuelManlleu











Arriba el desplaçament a Vilafranca, un rival sempre dur pel Manlleu. Tot i la irregularitat de l’equip del Penedès, aquell és un camp tradicionalment complicat pels manlleuencs. I és que en els últims dos anys l’equip ha caigut derrotat i pel mateix resultat, 1-0. Serà doncs una bona prova pel Manlleu per demostrar el bon nivell en el que es troba a domicili.

La radiografia de l’equip

El moment actual que viu el Manlleu és, probablement, el més dolç de la temporada. La victòria a Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat, el passat dijous en el partit aplaçat de la jornada 15, va significar un cop d’autoritat d’un Manlleu que cada dia és més el Manlleu que tots coneixem. Ricard Seuma serà baixa per sanció després de ser expulsat davant la Gramenet. Per lesió, és dubte Marc Francolí que arrossega molèsties a la planta del peu que se suma a la ja coneguda baixa d’Uri Martínez. El nivell competitiu i concentració mostrades a Sant Feliu ha de servir d’exemple per fer un partit seriós a Vilafranca i tornar amb un bon resultat.

El nostre 11 titular



Tot i les baixes ja comentades, Jordi Dot disposarà dels jugadors suficients per presentar un equipa amb totalitat de jugadors de la primera plantilla. Tot i això, després de la gran actuació de Moha davant el Santfeliuenc, també és una opció que el juvenil entri en la convocatòria.
  • El dubte de Francolí és la principal variant que pot patir l’equip titular. Ivan Fernández pot ser el sacrificat per donar entrada a l’extrem.
  • Ramon Masó com a extrem. S’ha convertit en un recurs habitual aquesta temporada, i sobretot en els partits a domicili, que Masó ocupi posicions més avançades. Veurem si també es compleix a Vilafranca.
  • La reivindicació de la segona unitat. Una de les grans conclusions del darrer partit va ser el bon paper que van fer jugadors menys habituals com el ja comentat Moha o Muntada. Aquest fons d’armari pot ser molt important de cara al futur.


Aquesta és la nostra aposta sobre l’onze que pot presentar Jordi Dot en un partit que, recordem, es disputarà el proper diumenge a les 12.30h del migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada