divendres, 6 de desembre del 2013

"Dubtar era de covards"
Crònica del Santfeliuenc FC 0-1 AEC Manlleu

Els 45 minuts restants del Santfeliuenc-Manlleu es van disputar el passat dijous amb victòria visitant. Un Manlleu molt madur va controlar pràcticament tot el partit i, amb un gol de Moha, va aconseguir un triomf que esvaeix tots els dubtes i demostra que el Manlleu de sempre ha tornat.

Tot l'equip de l'AEC Manlleu celebrant el gol de Moha / Alex Gallardo

El partit
1a part:

La primera meitat, disputada fa prop de 10 dies, ja va tenir el Manlleu com a principal protagonista en el control de la possessió i Seuma i Fran Erencia van tenir ocasions per avançar al seu equip. Tot i això, aquesta bona dinàmica es va trencar a la mitja part quan la il·luminació de l’estadi fallava i no deixava continuar el partit. Podeu ampliar el resum del primer temps consultant aquí el resum que vam fer fa dues jornades.

2a part:

A la represa, l’actitud rival va ser la mateixa. Tot i que el Santfeliuenc intentava imposar el seu domini traient la pilota controlada des de darrere, van ser els homes de Jordi Dot que a través d’una gran pressió i l’ordre defensiu. Els locals es veien obligats a buscar pilotes llargues cap als seus homes més avançats, però sense encert. La línia defensiva manlleuenca allunyava tota aproximació i permetia a l’equip generar molt perill al contraatac. Tant perill que, en una contra, la pilota va arribar a la banda esquerra per Joan Muntada, que va realitzar una centrada rasa perfecte perquè el juvenil debutant Moha empenyés la pilota al fons de la xarxa.
El gol va deixar atordits als locals que, amb més cor que cap, intentaven acostar-se a la porteria visitant. Fins i tot els visitants van tenir l’oportunitat per ampliar les diferències amb un nou contraatac que, en aquest cas, Moha no va culminar. En els darrers 5 minuts els locals van disposar de les millors ocasions. Primer Johny i després Èric van tenir l’opció d’empatar, però es van trobar amb un gran Dani Barragán que va refusar el perill. Amb les aturades del porter manlleuenc es van esfumar totes les opcions de puntuar pel Santfeliuenc i els punts van volar cap a Manlleu.

El Manlleu ja és vuitè i, amb 3 victòries consecutives, demostra el gran orgull que té l'equip. S'esvaeixen tots els dubtes i torna la cara guanyadora d'un Manlleu que vol, un any més, ser un equip a tenir en compte a Tercera.

Ivan Fernández lluitant la pilota amb un jugador local / Alex Gallardo

Fitxa tècnica

Santfeliuenc: Carlos, Nacho, Alberto, Ortiz, Gerard, Joserra (Gordillo 73’), Johny, Tena, Cano, Maldo i Eric.

Manlleu: Barragán, Manu Moreno, Archi, Fran Erencia, Masoliver, Iván Fernández, Sergio Ginés, Gely, Manel Sala, Muntada i Moha (Fortet 85’).

Gols: 0-1 Moha 60’.

L'MMVP del Manlleu - Vilassar:
Els dos components de Viu el Manlleu donem punts a:

3 Punts per... MUNTADA: Elèctric. Grans 45 minuts de l'extrem manlleuenc, que es va reivindicar i va demostrar que pot tenir un paper important dins l'equip. Molt incisiu per la banda esquerra, va portar de corcoll la defensa local en tots els contraatacs que va generar. El seu treball es va veure reflectit en la boníssima centrada del gol.

2 Punts per... BARRAGÁN: Salvador. L'equip va realitzar un immens treball defensiu, però en els darrers minuts, quan el Santfeliuenc es va bolcar a l'atac, va aparèixer el Sant del Manlleu per volar en dues ocasions i salvar tres punts que fan mirar l'equip cap amunt.

1 Punt per... MOHA: Golejador . No era gens fàcil el debut que li esperava a Moha, però va realitzar un gran paper. En 45 minuts va demostrar el seu atreviment i, sobretot, capacitat per marcar gol. Va estar en el lloc i moment adequat per rematar la centrada de Muntada i fer la millor estrena possible.