Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 23 de gener del 2015

Prèvia J.21: Cerdanyola FC - AEC Manlleu





AEC Manlleu / Una passa més per sortir de baix

- A tres punts del descens. El Manlleu afronta el partit situat a la 16a posició a tocar de la zona perillosa.

- Canviar de cicle a la segona volta. En la primera, l’equip no ha aconseguit cap victòria lluny del Municipal i cal posar-hi remei.

- Baixes importants. A la coneguda de Manel Sala, s’hi sumen Ot i el capità Archi, malalts els dos jugadors. Blanchart apunta a titular en la seva estrena.

- Adaptar-se o morir. La Bòbila de Cerdanyola és probablement el camp més petit de la categoria i caldrà saber-hi jugar. Futbol més pragmàtic que bonic.

- Necessitat de presència ofensiva. Uroz sembla instal·lat a la posició de punta titular, però caldrà veure si Morata aposta per fer entrar un altre davanter referència, com Fortet, per guanyar potència física.

- Alternatives a les bandes. Pol Coll, Martí, Muntada, Fran o Aumatell són jugadors que poden ocupar la posició de banda i que estan disponibles per Morata. Ampli ventall d’opcions.

- Detalls a pilota parada. Davant l’Ascó vam veure accions de pissarra de l’equip en jugades de córner o faltes laterals. Pot ser un aspecte a tenir en compte a Cerdanyola.

- Martí Soler i Albert Ballús apercebuts de sanció.



Cerdanyola FC / La vida tranquil·la de la part mitja

- A la zona tranquil·la. El Cerdanyola està situat a l’onzena posició amb 27 punts, lluny tan del play-off com del descens. L’equip arriba sense urgències.

- Dues jornades sense perdre a la Bòbila. La última va ser a la jornada 15 contra l’Europa amb un gol al darrer minut.

- Només 9 gols rebuts a casa. L’equip s’ha mostrat sòlid defensivament com a local.

- Cuadras és el màxim golejador dels vallesans (6 gols) i ja sap el que és marcar contra el Manlleu. Ho va fer a la primera volta. Jugador important a pilota parada.

- Referència ofensiva per Quim Solano. L’alt davanter és sempre un perill aeri per qualsevol defensa i més en aquell camp. El central Melo, un altre puntal, no podrà jugar el partit.


El partit

- L’àrbitre del partit serà Òscar Carballo Vázquez.


- El resultat de la temporada passada va ser d’1-1. Manel Sala va ser l'autor del gol manlleuenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada