dilluns, 12 de gener del 2015

'Per lluir s'ha de patir' - Crònica de l'AEC Manlleu 3-2 CF Muntanyesa

El Manlleu deixa escapar una renda de 3 gols a 0 al minut 76 i acaba patint. Bona segona part, bona intensitat però sobretot, 3 punts vitals. Victòria patida davant una Muntanyesa que mostra una versió pobre davant els manlleuencs

Uroz controlant una pilota davant un jugador visitant / Anna Aumatell

La primera part va ser molt travada. Els dos equips oferien un ritme lent i sense un clar dominador. Les ocasions brillaven per la seva abscència i cap dels dos equips pujava una marxa més per intentar avançar-se al marcador. Diego Morata canviava l'esquema tàctic de l'equip (del 4-4-2 o 4-1-4-1, com li volgueu dir, al 4-3-3), que dotava el Manlleu de major domini al mig del camp, amb tres migcampistes al camp com Seuma, Maik i Hugo, i tintentar trobar un joc més directe amb tres atacants. Un sistema atractiu que agafaria més forma a la segona meitat. Abans però, al minut 34 de partit el Manlleu s'avançava al marcador. Començava i acabava la jugada un dels jugadors més destacats del Manlleu aquests darrers partits, Hugo Fernández. Ell mateix recuperava una pilota al mig de camp i donava una assistència molt bona per Martí Soler, que es frenava dins l'àrea i amb sang freda donava una assistència per Hugo que des de dins l'àrea gran, definia amb l'interior col·locant la pilota a la dreta del porter visitant Tato Burgada, que res va poder fer. El Manlleu ma marcar en la segona ocasió clara que va tenir, ja que a l'anterior, Uroz va estavellar la pilota al pal després d'una rematada de mitja xilena.

Payán va anotar el primer gol amb la samarreta manlleuenca / Anna Aumatell

A la segona meitat el ritme de partit va créixer. Els primers minuts van ser dels visitants, que van fer un pas endavant per intentar igualar el matx. No va ser així i el Manlleu va anar agafant el ritme i agafant el control del partit. Uroz va estavellar novament una pilota al pal al minut 56 i Barragán resguardava la seva porteria sense passar gaires angúnies. Al minut 64, arribava el segon gol. Golàs de falta de Payán, des de 30m, per posar un tranqulitzador 2 a 0 al marcador. Al minut 72 entrava Fran Pérez al terreny de joc, i era clau en la jugada del tercer gol. Ell mateix marxava per la banda, es desfeia del seu marcador i feia una precisa passada per Uroz, que ara si, a la cinquena, encertava en posar la pilota al fons de la xarxa i anotar un gol molt buscat pel '9' manlleuenc. Faltava just un quart d'hora de partit i semblava que el partit estava vist per sentència.
La Muntanyesa va aprofitar el relaxament general dels manlleuencs per donar una emoció innecessària al tram final. Entre nervis i polèmiques, primer Masip i després Pedro, amb dos bons gols, van posar un 3 a 2 al marcador amb poc menys de 10 minuts encara per endavant. El Manlleu va saber patir per aguantar el marcador i sumar tres punts per començar l'any.

Hugo també va anotar el primer gol amb la samarreta del Manlleu / Anna Aumatell

Fitxa tècnica

AEC Manlleu: Barragán (3); Edu Rabell (3), Archi (3), Ballús (3), Payán (4); Seuma (2), Maik (3), Hugo (4); Pol Coll (2) (Fran Pérez, 72', (3), Martí Soler (3) (Aumatell, 75', (2), Uroz (4) (Fortet, 88', (s.p).

CF Muntanyesa: Tato (1); Santos (2), Borges (3), Gerard Sanz (2) (Dowi, 79', (2), Aleix (3); Uri (3), Rubén (3), Toni Pérez (2); Roldán (3) (Raul Rodríguez, 58', (2), Pedro (3), Romano (2) (Masip, 66', (3).

GOLS: 1-0, Hugo (34'); 2-0, Payán (65'); 3-0, Uroz (76'); 3-1 Masip (77'); 3-2, Pedro (81').

Àrbitre: Brian Diaz Diaz. Malament. Ha amonestat amb targeta groga el local Payán (80'). Ha amonestat amb targeta groga els visitants Jose Santos (30'), Ruben (78'), Pedro (80'), Borges (82') i Aleix (89').

*Les puntuacions van de l'1 al 5, de menys a més segons el partit que hagi disputat el jugador.