diumenge, 25 de gener del 2015

'Pas endarrere' - Crònica del Cerdanyola FC 3-1 AEC Manlleu

El Manlleu torna a oferir una versió mediocre molt diferent a la mostrada els últims partits. El Cerdanyola té molt controlats els espais del seu camp i el Manlleu no ha tingut pràcicament cap mena d'opció de sumar algun punt.

Maik lluitant una pilota amb el corpulent Edu / Viu el Manlleu

Com era d'esperar, joc molt directe de tots dos equips sobre la 'caixa de mistos' de la Bòbila de Cerdanyola. El joc era un continu d'amunt i avall amb pilotes aères amb un gran protagonista durant tot el partit, el migcampista local Edu
El primer gol dels locals arribaria ben d'hora, al minut 12. Rebuig de la defensa local que es convertia en una assistència per Josu, que guanyava l'esquena a la defensa i sol davant Barragán anotava el primer gol del partit.
El partit era molt travat i el Manlleu ho intentava a pilota parada. El primer en avisar era Hugo, amb un cop de cap a la sortida d'un córner que sortia fora per molt poc. El matx es convertia en un anada i tornada però cap dels dos equips els concretava amb ocasions clares de gol.
La més clara la tenia el Manlleu just abans del descans, després d'una rematada de cap de Seuma que Coca refusava a córner amb una gran aturada.

Pol Coll intentant una rematada de cap / Viu el Manlleu
Semblava a l'inici de la segona part que el Manlleu intentava reaccionar però tot quedava en un miratge. Seuma i Hugo avisaven, però la ocasió més clara la tenia Edu pels locals que estavellava una pilota al pal després d'un servei de banda. Els serveis de banda dels vallesans es convertien cada vegada en ocasions clares de perill.
L'acció del pal es convertia en el preludi del segon gol. Precisament el mateix Edu i després d'un servei de banda, rematava una pilota a l'interior de l'àrea anotant així el segon gol pel Cerdanyola. Els manlleuencs quedaven tocats, però no enfonsats. Deu minuts després, Pol Coll, molt murri, provocava un clar penal que Aumatell s'encarregava de transformar enganyant bé a Coca.
El gol no servia d'impuls per un Manlleu que veia com al minut 77 Josu transformava un servei molt llunyà de falta, amb la inestimable col·laboració de la tanca defensiva, que desviava la pilota enganyant Barragán.
Semblava que amb 3 a 1 els locals donaven per tancat el partit però un minut després, Aumatell provocava un penal rigorós que era xiulat per l'àrbitre. Era novament Aumatell l'encarregat de llençar-lo però aquesta vegada Coca encertava les intensions del manlleuenc i evitava que el Manlleu tornés a retallar distàncies.

Payán, en una acció del partit / Viu el Manlleu

El partit moria a mesura que anava passant uns minuts amb un Manlleu incapaç de generar perill real. El plantejament del partit i la preparació no ha estat plasmada en pràctica i la imatge mostrada en els últims partits ha baixat.
La podran tornar a pujar el proper diumenge quan el Manlleu rebrà la visita del Santfeliuenc.

Fitxa tècnica

Cerdanyola FC: Coca (C) (4); Fuentes (3) (Zaragoza, 84', (2), Barriendos (3), Francis (3), Àlex Alba (3); Cuadras (2) (Turu, 33', (3), Edu (4), Josu (4), Sergio López (2) (Silver, 73', (2), Vives (2); Roland (3).

AEC Manlleu: Barragán (C) (2); Edu Rabell (2) (Fortet, 66', (2), Blanchart (2), Ballús (2), Payán (2); Seuma (2), Maik (2) (Aumatell, 53', (2), Hugo (2); Pol Coll (2), Martí Soler (2) (Fran Pérez, 57', (2) i Uroz (2).

GOLS: 1-0, Josu (12'); 2-0, Edu (56'); 2-1, Aumatell (70' -p-); 3-1, Josu (77')

Àrbitre: Óscar Carballo Vázquez. Bé. Ha amonestat amb targeta groga els locals Roland (37'), Vives (57'), Turu (61') i Fuentes (69'). També els visitants Hugo (30'), Maik (36'), Fran Pérez (70') i Ballús (84')