dilluns, 19 de gener del 2015

'Aquest és el camí' - Crònica de l'AEC Manlleu 0-0 FC Ascó

El Manlleu realitza un dels millors partits aquesta temporada davant el líder de la categoria, l'Ascó. Tot i no aconseguir la victòria, els manlleuencs mostren una gran intensitat d'inici a fi i mostres grans símptomes de millora.

Martí Soler, molt actiu durant la primera meitat / Viu el Manlleu
La imatge del Manlleu a la primera meitat va ser molt bona. L'equip va trobar-se amb la seva millor versió i no només va plantar cara al líder de la categoria, l'Ascó, sino que fins i tot va ser superior.
Hugo i Maik ho intentaven de lluny pels manlleuencs i Genís Soldevila feia intervenir Barragán. Els dos conjunts es mostraven molt intensos, sobretot a nivell defensiu i per aquest motiu costava generar ocasions clares de gol. Entre Martí Soler i Uroz desaprofitaven una de les oportunitats més clares a la primera meitat després d'una mala sortida del porter visitant. Els manlleuencs estaven totalment dins del partit i buscaven arribar amb perill per terra i passant per Hugo, novament a un alt nivell.
El partit arribava al descans amb molt bones sensacions per part de l'equip de Diego Morata. Només faltava el gol.

Uroz, controlant una pilota davant un rival / Viu el Manlleu

A la segona meitat tots dos equips van oferir un joc molt més directe. Genís, pels visitants, era el primer en avisar en un xut que atrapava en dos temps Barragán. Durant molts minuts el joc va estar constantment parat i les pilotes anaven més per dalt que per baix, a diferència de la primera meitat. El desgast físic cada vegada era més evident i els dos conjunts sabien que el primer que marqués, tindria molt coll avall la victòria. Per aquest motiu, les defenses seguien mostrant un molt alt nivell.
Payán intentava repetir el golàs de falta que va fer davant la Muntanyesa, però el seu xut sortia lleugerament desviat. La ocasió més clara del Manlleu a la segona part i de fet en tot el partit, arribaria al minut 87.
Gran acció individual de Fran Pérez que donava una gran assistència trencant la defensa per Maik Molist que, arribant de segona línia, va creuar massa la pilota davant la sortida de Fuertes.
Al final del partit, el Manlleu donava per molt bo el punt aconseguit després del gran treball realitzat durant els 90 minuts.

Payán, en el moment de realitzar una centrada / Viu el Manlleu
Amb el punt aconseguit el Manlleu es situa a tres punts del descens. El proper diumenge visiten el camp del Cerdanyola (12h.) amb Adrià Blanchart, nou jugador que arriba procedent del Gavà i actua de defensa central.

Fitxa tecnica:

AEC Manlleu: Barragán (4); Edu Rabell (3), Archi (C) (3), Ballús (4), Payán (3); Seuma (4), Hugo (4), Maik (3); Muntada (2) (Pol Coll, 60', (2), Martí Soler (4) (Fran Pérez, 73', (3) i Uroz (2) (Fortet, 82', (s.p).

FC Ascó: Fuertes (3); Gòdia (4), Socías (4), Jose Ramon (3), Argilaga (3) (Munta, 45', (3); Gerard Roca (3), Taranilla (3), Cristino (3); Genís (4) (Giribet, 79', (2), Eizaguirre (2) i Del Moral (2) (Sergi Galceran, 63', (2).

GOLS: -

Àrbitre: Raul Calle Martínez. Bé. Va amonestar amb targeta groga el local Archi (45'). També els visitants Jose Ramon (43') i Gerard Roca (65').

*Les puntuacions van de l'1 al 5, de menys a més segons el partit que hagi disputat el jugador.