Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 10 de gener del 2015

Prèvia J.19: AEC Manlleu - CF Muntanyesa



Arriba el final de la primera volta al Municipal en un partit crucial perquè el Manlleu capgiri la seva situació. Una victòria es planteja com a pràcticament obligatòria per mantenir el projecte de l’equip.


AEC Manlleu / Match-ball per acabar la primera volta

Filtrejant amb el descens. Només el gol average separa l’equip de les posicions perilloses. La victòria és bàsica.

Tornen Pol Coll i Payán. Dos jugadors importants en l’onze manlleuenc tornaran a estar disponibles per Morata i tenen moltes probabilitats de ser titulars.

Manel Sala segueix de baixa. El màxim golejador manlleuenc encara no s’ha recuperat de la seva lesió i no té una data clara per tornar.

Dubtes en la parella d’atac. L’equip no ha acabat de trobar una parella fixe a la zona ofensiva. Aumatell apunta com a titular i caldrà veure qui l’acompanya, si Foret o Uroz.

Irrupció d’Hugo. Els grans minuts d’Hugo a Peralada fan pensar que el jugador podria adquirir un rol important. És el gran fitxatge d’hivern del Manlleu. Amb opcions d’entrar a l’onze.

Martí Soler és l'únic jugador aparcebut de sanció.



Muntanyesa / Equip sòlid però vulnerable a domicili

Equip molt diferent del de l’any passat. Baixes de jugadors destacats com Nils, Padilla, Poves o els manlleuencs Payán i Martí Soler.

Classificats a mitja taula. Els de Nou Barris són 13ens amb 23 punts, quatre més que el Manlleu.

Problemes per marcar. Són el segon equip menys golejador de la categoria. El veterà Pedro (5 gols) és el màxim golejador.

Per altra banda, tenen una defensa molt sòlida. Amb 16 gols rebuts, la “Monta” és el conjunt menys golejat de Tercera Divisió.

Només 4 punts fora de casa. En aquest aspecte, mateixos números que el Manlleu. Una victòria a Gavà és l'únic triomf que han aconseguit com a visitants.

En l’últim partit de 2014 l’equip va empatar a casa davant el Santfeliuenc (0-0).

L'única baixa de la Muntanyesa serà Joshua.


El partit

L’àrbitre de l’enfrontament serà Brian Díaz Díaz. Serà la primera vegada que xiuli als dos equips a la temporada.

En el partit de l’any passat, els barcelonins van passar per sobre del Manlleu amb una golejada contundent (1-4).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada