Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 19 de desembre del 2014

Prèvia J.18: CF Peralada - AEC Manlleu



AEC MANLLEU

·Últim partit de l'any amb més necessitats que mai. L'equip ha de guanyar si no vol veure com pot caure en descens per acabar el 2014.

·L'equip necessita recuperar la intensitat i encert aconseguit davant Pobla i Rubí i perdut davant l'Europa.

·Opcions per Hugo per entrar a l'onze. El migcampista va reaparèixer davant l'Europa donant un bon rendiment, que va agradar a Diego Morata. Apostem per la seva entrada a la titularitat en detriment de Seuma, que podria entrar quan Hugo no pugui més físicament.

·Alternatives en atac. Diverses opcions en la zona ofensiva del Manlleu. Després de no funcionar la parella Fortet-Uroz la setmana passada, Aumatell podria tornar a ocupar la punta d'atac. 

·La banda esquerra, un dubte. Moltes variants: L'entrada d'Edu Rabell al lateral, la incorporació de Muntada com a extrem, Aumatell a la banda... La resposta, diumenge.

·El Manlleu ha encaixat mínim 1 gol en tots els seus desplaçaments.

·Pol Coll i Payán eren el segon i el tercer jugador amb més titularitats (16 de 17), només superats per Barragán. Si juguen Archi i/o Maik Molist els atraparà amb 16.

·El Manlleu entrarà en descens si: perd i Figueres empata o guanya i/o Martinenc guanya. Empata i Figueres i/o Martinenc guanyen. Si guanya i el Figueres guanya per un gol més de diferència que ho faci el Manlleu (tots dos estan amb -3 de diferència).

·Segurament algun jugador del juvenil pujarà a reforçar l'equip per completar la convocatòria.

·Baixes: Pol Coll i David Payán (sanció) i Manel Sala (lesió).

·Martí Soler és l'únic jugador aparcebut de sanció.

CF Peralada

·Passen pel seu pitjor moment durant la temporada: Acumulen tres derrotes consecutives.

·És un equip que rendibilitza molt bé els gols que marca. A més, compte amb el porter Montero, peça clau per l'equip.

·Voldran tancar amb victòria una primera volta per recordar. 24 punts sent un dels equips revelació de la temporada. Tenen molt camí fet per assolir el seu gran objectiu: la permanència.

·El seu màxim golejador és Aleix Feixas, que està lesionat (4 gols).

·En l'últim partit a casa van perdre davant el Cerdanyola (0-3). Els del Vallès encara no havien guanyat a domicili. Ara, els visita el Manlleu, sent l'únic equip que no ha guanyat a domicili.

·Baixes: Borja Garcia (sanció) i Pau Bonmatí i Feixas (lesió).

·Recent ascendit aquesta temporada, el CF Peralada no jugava a Tercera Divisió des de la temporada 2007-2008, la qual van perdre la categoria.


El partit

·L'àrbitre del partit serà Bruno Montoro Ferreiro. És la primera vegada que arbitra a un dels dos equips aquesta temporada.

·Per trobar quan va ser l'últim precedent entre el Peralada i el Manlleu ens hem de remuntar a la temporada 2003-2004. El Manlleu va guanyar per 2 gols a 4 tot i que aquell any va acabar baixant a Primera Catalana... amb Diego Morata a la banqueta manlleuenca.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada