dilluns, 15 de desembre del 2014

"Sense respostes" Crònica de l'AEC Manlleu 0-2 CE Europa

Derrota clara del Manlleu que va caure justament davant un Europa superior. Després d'un inici igualat, els escapolats es van fer amb el domini del joc amb el pas dels minuts. Poc abans del descans, van trobar la recompensa amb una falta lateral que Javi Sánchez pentinava a gol. El Manlleu havia de reaccionar al segon temps si volia puntuar, però no va ser així. L'Europa va controlar en tot moment el ritme de l'enfrontament, va neutralitzar un Manlleu inofensiu i va sentenciar mitjançant Ignacio Rosillo. Resultat que trenca la línia positiva dels de Diego Morata en les últimes setmanes.

Archi va ser un dels jugadors més destacats del Manlleu / Viu el Manlleu

L'inici va ser el millor tram del partit del Manlleu. Amb respecte però sense complexes, l'equip va plantar cara a l'Europa. Els dos equips van disposar d'ocasions per marcar just començar el partit. El primer en avisar va ser Òscar Uroz amb un xut que superava Rafa Leva, però treia Oriol Dot sota pals. La resposta va venir de la ma del capità visitant Alex Cano, que a la sortida d'un córner va disposar d'una gran ocasió. Dani Barragán, un dels més destacats del Manlleu en l'enfrontament, va evitar que es convertís en gol amb una gran intervenció. La pilota aturada és un dels punts forts dels de la vila de Gràcia, el Manlleu ho sabia i tot i així l'equip patia en cada pilota centrada a l'àrea. Amb el pas dels minuts l'Europa s'anava fent amb el pes del partit, mentre que el Manlleu esperava generar perill al contraatac. El partit era molt intens, ple de disputes aferrissades i igualat en ocasions. Tot feia presagiar que serien detalls els que marcarien diferències. I així va ser. A deu minuts pel descans, una falta lateral botada per Javi Lara la va pentinar Javi Sánchez al fons de la porteria. El gol va fer mal a un Manlleu que va arribar al descans amb l'obligació de fer un pas endavant a la represa.

L'Europa va ser clarament superior al Manlleu / Viu el Manlleu

No obstant això, va passar tot el contrari. Si el Manlleu havia d'imprimir un ritme més alt al seu joc i intentar dinamitzar la circulació de la pilota, va ser l'Europa el que es va fer amb el domini de l'enfrontament, va alentir el partit i va mostrar-se molt sòlid en defensa. Els de Morata no van ser capaços, ni amb un canvi de sistema apostant per jugar amb dos interiors i un pivot, de sobreposar-se a un Europa dominador. De fet, les millors ocasions del segon temps van ser pel conjunt gracienc. Rovira va tenir dues grans ocasions per ampliar la diferència, però Barragán i Archi van evitar que acabessin en gol. El capità manlleuenc, tot i el resultat, va ser un dels destacats del matx i va demostrar que orgull no n'hi falta ni n'hi faltarà mai. El gol definitiu va arribar, novament, a pilota aturada. Córner servit per Javi Lara i Ignacio que rematava a dins després d'una sèrie de rebots dins de l'àrea. Amb el 0-2, va arribar l'aproximació més clara del Manlleu en el segon temps. La va originar Archi, el capità manlleuenc multiplicat en el partit d'ahir que es va incorporar en atac per cedir la pilota a Uroz, que va xutar massa desviat.

Uroz no va tenir sort de cara a porteria / Viu el Manlleu

El marcador no es va moure i el Manlleu va caure derrotat fent un dels pitjors partits a casa aquesta temporada. Segona derrota al Municipal després de la viscuda davant el Terrassa i un partit que trenca el que havien estat dues setmanes de bones sensacions de l'equip.

Fitxa tècnica

MANLLEU: Barragan, Ot Bofill (Martí Soler 70'), Archi, Seuma, Payan, Maik, Fran Pérez (Hugo 64'), Aumatell, Óscar Iroz, Fortet i Pol Coll (Muntada 70').
EUROPA: Rafa Leva, Oriol Dot, Alberto, Cano, Alegre, Putxi, Rovira (Padilla 84'), Javi Lara, Javi Sánchez, Guzman (Nils 88') i Ignacio (Poves 79').
ÀRBITRE: Cristian López Carballo (Maresme). Va amonestar als locals Payán, Pol Coll i Hugo. També al visitant Alberto.
GOLS: 0-1 Javi Sánchez 36', 0-2 Ignacio, 65'.