Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 22 de desembre del 2014

'Barragán permet el miracle final' - Crònica del CF Peralada 1-1 AEC Manlleu

El Manlleu salva un punt al minut 94 gràcies a un gol d'Òscar Uroz. La segona part de l'equip, amb voluntat i sacrifici, dissimula una nefasta primera part la qual el Peralada marxava al descans amb un resultat curt (1-0). Barragán deixa amb vida l'equip i al final troben un premi merescut.

Aumatell pressionat per dos jugadors locals / Viu el Manlleu
La primera part del Manlleu, per oblidar. L'equip estava partit dins el terreny de joc i quan jugadors com Duran, Pons o Cruz combinaven creaven autèntic perill a la porteria defensada per un gran Dani Barragán
Ben d'hora, al minut 11 de partit, arribaria el gol dels locals. Còrner que no aconseguia rebutjar bé Maik, que rematava en primera instància un jugador local i que Barragán responia amb una gran aturada però el rebot, queia als peus de Coro que pràcticament a plaer marcava pel Peralada.
Al minut 21, Barragán seguia treient bones manes i bons peus salvant més gols. Aquest cop, treia un xut de falta de Guillem Cornellà. Només un minut més tard, Seuma cometia un clar penal que s'encarregava de llençar Duran. Però a la porteria hi ha un senyor que es troba en un gran moment de forma, Barragán, i va aturar el penal que hagués significat el segon gol pels locals i que hagués deixat el partit molt encarat pel Peralada
Els manlleuencs seguirien patint fins al minut 45, sobretot per banda esquerra, amb Joan Pons i Cruz, sobretot aquest segon, molt encertat durant tot el partit.
Al minut 40, el Manlleu tindria la més clara de la primera meitat amb una rematada creuada de Martí Soler que treia el porter Toni amb molts problemes.
El partit arribava al descans, havent vist un Manlleu molt fluix i desencertat, que podria haver marxat golejat al final dels primers 45 minuts.

Archi, clau novament perquè el Manlleu aconseguís alguna cosa positiva / Viu el Manlleu
Canvi radical del Manlleu a la segona meitat. Canvi de mentalitat, més ganes i intensitat i major ordre en general. Els manlleuencs sabien que havien de rectificar la gran majoria d'aspectes per intentar endur-se quelcom positiu de l'Alt Empordà, i així va ser.
El primer en avisar va ser Fran Pérez, però el seu xut el va rebutjar Toni a córner. L'entrada al terreny d'Hugo Fernández al minut 54 va ser clau perquè els manlleuencs tinguéssin més opcions en atac. De fet, només sortir ja va avisar amb un fort xut que el porter local, molt encertat a la segona part, rebutjava. El Manlleu seguia tancant el Peralada a la seva àrea i Maik tornava a avisar amb un u contra u que treia el porter Toni. La més clara arribaria al minut 74, amb un cop de cap d'Hugo a boca de canó que treia Toni amb una gran aturada.
El Manlleu seguia tancant el Peralada al seu camp però no estaven encertats a la última rematada. De fet, els locals no van rematar ni un cop entre els tres pals en tota la segona meitat.
I l'espera va ser llarga. Al minut 93 amb 50 segons, arribaria el premi pel Manlleu després de la bona segona meitat. Pilota bombejada a l'àrea local que baixava Uroz, que després d'una gran maniobra rematava amb força la pilota que entrava dins la porteria de Toni, que no hi va poder fer res.

Edu Rabell, lluitant per dalt amb Tidiane / Viu el Manlleu
Eufòria i bogeria màxima entre jugadors i cos tècnic del Manlleu, que veien com l'equip salvava un punt 'in extremis' que evita que entrin en posicions de zona de descens per tancar el 2014.

Després d'aquest empat, el Manlleu tanca un any 2014 de 'suficient'. Esperem i desitjem que el 2015 sigui molt millor sobretot a nivell de resultats.
Així mateix, aprofitem per deistjar-vos a tots vosaltres unes molt bones festes i que tingueu una molt bona entrada a l'any 2015!

Fitxa tècnica

CF Peralada: Toni Montero (5), Sergio García (3), Alforcea (3) (Pastor, 81', (2), Romero (3), Mate (C) (4), Tidiane (3), Guillem Cornellà (3), Joan Pons (4) (Marc Vilà, 75', (2), Jaume Duran (3) (Chacón, 60', (2), Cruz (5) i Coro (3).

AEC Manlleu: Barragán (5), Edu Rabell (3) (Ot, 69', (2), Archi (4), Ballús (3), Muntada (4), Seuma (3), Maik (2), Martí Soler (3), Fran Pérez (2), Fortet (2) (Uroz, 45', (3), Aumatell (3) (Hugo Fernández, 54', (4)

GOLS: 1-0, Coro (11'); 1-1, Òscar Uroz (90+4')

ÀRBITRE: Bruno Montoro Ferreiro. Malament. Va amonestar amb targeta groga el local Mate (23'). Va amonestar amb targeta groga els visitants Seuma (23'), Ballús (50') i Fran Pérez (71').

*Les puntuacions van de l'1 al 5, de menys a més segons el partit que hagi disputat el jugador.