Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dissabte, 13 de desembre del 2014

Prèvia J.17: AEC Manlleu - CE Europa


Arriba la disetena jornada de lliga amb el que serà un dels grans partits al Municipal de Manlleu. L'equip rep a l'Europa, un dels grans conjunts de la categoria, que no aconsegueix trobar la seva millor versió. El Manlleu, a confirmar les bones sensacions de les últimes setmanes.

AEC Manlleu / Un equip creixent

·Camí ascendent. El Manlleu encadena dos partits consecutius sense perdre (victòria davant la Poba i empat a Rubí) i donant bones sensacions. Vibracions positives durant el tourmalet.

·Al Municipal s'hi acostumen a quedar punts. Només Terrassa ha aconseguit endur-se una victòria de Manlleu. El camp ha de ser factor determinant.

·Seguretat defensiva. Un dels aspectes en els que l'equip surt més reforçat d'aquests partits és la defensa. Gran solidesa i coordinació. 

·Manel Sala baixa confirmada per lesió, així com Ballús per sanció. Per altra banda, Hugo torna a l'equip. 

·Reestructuració a l'onze inicial. Amb l'absència de Ballús, Seuma apunta a central. Pol Coll podria actuar de mig. 

·Dubtes a les bandes. Amb el reposicionament de Pol Coll, els dos extrems se'ls disputaran entre Martí Soler, Muntada i Fran Pérez.

·Pol Coll, Payán i Martí Soler, amb quatre targetes grogues, estan a només una de la suspensió.


CE Europa / Dubtes en un gran candidat


·Arriba al Municipal un dels grans equips de la categoria. No només candidat al play-off, sinó al títol de lliga.

·No passa per un bon moment. Moltes dubtes en el rendiment de l'equip, que no acaba de trobar la tecla del seu rendiment. Necessitats de punts per escalar a les posicions capdavanteres.

·5 anys sense guanyar a Manlleu. L'equip de la vila de Gràcia no guanya al Municipal des de la temporada 2009/2010, amb un resultat d'1-3.

·Retorn de Putxi en partit de lliga. L'exjugador manlleuenc, ara a les files de l'Europa, es tornarà a veure les cares amb el Manlleu. També va fer-ho a la pretemporada, però amb la Selecció Catalana.

·Equip físic i compensat en totes les línies. Des de defenses molt sòlids com Cano, passant per migcampistes de qualitat com Guzman i Padilla, per acabar amb una línia ofensiva amb la presència d'homes com Javi Sánchez o Nils. Equip completíssim. 

·Rendiment irregular a domicili. Dels últims 5 partits fora del Nou Sardenya, només n'ha guanyat un i ha sumat quatre derrotes.

El partit


·L'àrbitre del partit serà Cristian López Carballo. És la primera vegada que xiula el Manlleu i l'Europa aquesta temporada.


·La temporada passada, el resultat va ser de Manlleu 1-0 Europa (Ramon Masó).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada