dissabte, 6 de desembre del 2014

'In cresciendo' - Crònica de l'UE Rubí 1-1 AEC Manlleu

Bon partit en línies generals del Manlleu per sumar un molt bon punt al camp del líder, el Rubí. Pol Coll avançava els manlleuencs a la primera meitat però empatarien els locals a la segona. Paper fonamental de Barragán, salvant l'equip, juntament amb el bon treball defensiu dels onze jugadors de camp. Ballús acaba expulsat i no jugarà la setmana que ve.

Els jugadors del Manlleu celebrant el gol de Pol Coll / Viu el Manlleu
La primera meitat va ser dominada pel Rubí, tot i que tocaven molt en defensa i no podien progressar degut a la bona col·locació dins del camp dels manlleuencs. Els primers 25 minuts de partit van ser realment ensopits. Al minut 13, Barragán començava a fer el seu gran partit aturant un xut de Carlos Esteban i al minut 22, Aumatell, feia lluir el porter local Ramos després d'un gran xut de falta directa. A partir d'aquesta ocasió el Manlleu s'ho va creure i feia una passa endavant.
Al minut 26 de partit els manlleuencs s'avançaven al marcador. Gran jugada individual per banda esquerra de Payán, fent una diagonal cap al centre i marxen dels seus marcadors, per deixa una gran pilota per Pol Coll, que definia a la perfecció davant la sortida del porter local. Cinquè gol de la temporada del jugador torellonenc.
Aquest gol donava molt oxigen al Manlleu, que podria haver ampliat distàncies si Aumatell hagués allargat la cama i el cap un centímetre més en dues arribades perilloses.
El partit seria animat fins al descans i Barragán refusava un parell de pilotes enverinades seguint així mantenint la porteria a zero.

Pol Coll porta dues jornades consecutives marcant / Viu el Manlleu
A la segona meitat el Manlleu seguia mantenint un molt bon ordre defensiu i esperant la seva oportunitat al contraatac. Tot i això, al minut 12 arribaria el gol de l'empat pels locals. Assistència de Boris Garrós cap a Adri Díaz, que sense deixar que boti la pilota empalmava un xut potent, imporrible per Barragán
El gol però no destrampava els manlleuencs, i poc després Aumatell, molt actiu al davant juntament amb Fortet, es quedava pràcticament sol davant el porter local però el seu xut sortia lleugerament desviat per sobre el travesser.
El partit transcorria amb ocasions pels dos equips, i la més clara pel Rubí arribava després d'un cop de cap del golejador Adri Díaz que picava a la base del pal.
Al minut 75, Albert Ballús veia una clara segona targeta groga i per tant era expulsat. No jugarà el proper diumenge el partit davant l'Europa.
Jordi Aumatell tindria la gran ocasió del partit per donar els tres punts als manlleuencs. Centrada de la mort de Martí Soler per Aumatell, que rematava a plaer al cos de Ramos, que tapava molt bé la seva porteria.
La última ocasió del partit la tenia Carlos Esteban, al minut 92, però el seu cop de cap sortia llepant el pal dret de la porteria defensada per un gran Barragán.

Ballús, de fons, ha vist la seva primera targeta vermella aquesta temporada / Viu el Manlleu
Molt bon punt del Manlleu, que ha sumat 4 de 6 punts davant el primer i el segon classificat. Un punt que dóna una mica més de tranquil·litat. Un punt que el Manlleu buscarà fer-lo bo el proper cap de setmana davant l'Europa a casa.

Fitxa tècnica

UE Rubí: Ramos, Kiki (C), Fontanils, Aitor Torres, Castell (Marc Garcia, 50'), Adri Díaz, Cervantes, Ferran Vila (Xavi Bou, 85'), Juanjo (Héctor Moreno, 70'), Carlos Esteban i Boris Garrós.

AEC Manlleu: Barragán, Edu Rabell, Archi (C), Ballús, Payán, Seuma, Maik Molist, Fran Pérez (Martí Soler, 63'), Pol Coll, Aumatell (Muntada, 89') i Fortet (Uroz, 73').

GOLS: 0-1, Pol Coll (26'); 1-1, Adri Díaz (57')

Àrbitre: Xavier Bertomeu Garcia. Bé. Ha amonestat amb targeta groga els locals Buyo (44'), Carlos Esteban (63') i Kiki (87'). També els visitants Archi (37') i Edu Rabell (44'). Ha amonestat amb doble targeta groga i per tant targeta vermella el visitant Ballús (58' i 75').