Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 28 d’abril del 2014

"Ridiculitzats"
Crònica del UDA Gramenet 3-1 AEC Manlleu

El Manlleu decepciona de valent al camp de la Gramenet, el cuer i ja descendit de categoria. Es va veure un Manlleu sense ànima, sense orgull, sense motivació i amb ganes d'acabar la temporada. La Grama, que no havia guanyat encara a casa en tota la temporada, els va donar una lliçó d'ambició. La patinada va ser monumental per un Manlleu que va acabar suplicant i amb nou jugadors sobre el camp.

Barragán va ser expulsat i pot haver acabat la temporada / Viu el Manlleu

El partit
1a Part

Sense cap mena de dubte els pitjors 45  minuts de tota la temporada. Va donar la sensació que el Manlleu saltava al camp de Can Peixauet amb la victòria a la butxaca. I la Gramenet els va donar tota una lliçó de coratge.
Durant tota la primera part els locals van portar el ritme del partit. Tocant la pilota i sortint des del darrera, van portar de corcoll a un Manlleu que corria, però sense pilota. Daisuke a l'extrem esquerra era un mal de cap per la defensa manlleuenca quan encarava sobretot a Ot.
A més a més, com està passant en els últims partits i desgraciadament s'està tornant una costum, el Manlleu falla el que no s'hauria de fallar. Masó tenia la primera gran ocasió al minut 17 per avançar-se al marcador i canviar el guió del partit, però el seu xut centrat el refusava el porter local Juanmi. Tres minuts després, la Gramenet  no perdonava en la seva primera ocasió. Bona jugada per la banda de Brian que marxava dels seus defensors, i feia una passada al punt de penal per Iborra, que entrant des de segona línia i sense que ningú fos capaç de seguir rematava a plaer el primer gol del partit. La defensa del Manlleu va badar i Iborra marcava entre 4 defensors manlleuencs. Error important que podria fer reaccionar els homes de Jordi Dot però en cap cas va ser així. De fet, només deu minuts després, entre Daisuke i Brian es col·laven entre els defensors del Manlleu i amb una mica de sort la pilota queia als peus del primer que amb un fort xut batia Barragán. Els manlleuencs no reaccionaven i la Gramenet seguia dominant i provant xuts llunyans que per sort no agafaven porteria. El partit arribava al descans i el Manlleu va mostrar una imatge molt decepcionant.

Manel Sala va gaudir de faltes directes que no van agafar porteria / Viu el Manlleu

2a Part

Lleuger canvi d'imatge del Manlleu en els primers vint minuts de la segona meitat. Després del descans i conscients del desastre viscut a la primera meitat, el conjunt de Jordi Dot va sortir amb més empenta. En deu minuts, ocasions molt clares per aconseguir els primers gols. Primer triple ocasió que entre Manel Sala, Francolí i Seuma no aconseguien transformar el gol i després la més clara del partit, la tenia Fortet. El davanter que entrava al descans, es quedava completament sol i amb molta mala sort es va mig entrebancar amb la pilota sense resistència de la defensa local, i el porter Juanmi va aconseguir atrapar la pilota. El dia no podia anar pitjor. Al minut 61, arribava la recompensa a la insistència de l'inici de la segona meitat. Falta executada per Francolí, que rematava Manel Sala al segon pal per Gely, que es llençava per amb la punta del peu dret fer el gol manlleuenc. El Manlleu es notava superior a la Grama però no transformava les oportunitats, fet que s'ha pagat molt en car durant la temporada. Masó i Seuma van tenir l'empat a les seves botes en dues ocasions. Al minut 74, va arribar un punt clau del partit. Barragán veia la targeta vermella directa per protestar de manera greu a l'àrbitre una falta que li havien fet a ell mateix. Un fet que amb l'experiència que té Barragán no s'hauria de produïr ja que a més, va perjudicar de valent a l'equip. A més a més segons el que hagués apuntat l'àrbitre a l'acta el porter manlleuenc es pot perdre els tres partits que queden de lliga.
El Manlleu es va tornar a apagar i al minut 83, Ot era expulsat al veure la segona targeta groga després de cometre un penal totalment ingenu, quan el davanter estava d'esquena a la porteria. Morales fallava el penal ja que l'enviava al travesser de la porteria defensada per Iván González. El Manlleu, després d'intentar anar a la desesperada però sense gens d'encert va veure com la Gramenet sentenciava el partit amb un contraatac culminat per Uri Montoya. Al final fins i tot els locals van tenir alguna altre aproximació.

Manel Sala en el moment de la rematada del gol de Gely / Viu el Manlleu

Al final derrota davant el cuer, i donant una imatge molt decepcionant. La salvació no és matemàtica i l'equip ja fa partits que juga sense la motivació que exigeix la categoria. Dijous, davant el Vilafranca, opció per recuperar-se.

Fitxa tècnica

Gramenet: Juanmi, Poño, Jonathan, Ríos, Víctor, Mendoza, Brian, Iborra, Canelada (Uri Montoya, 59'), Morales (C) i Daisuke (Pedro, 87').

Manlleu: Barragán, Ot, Juanjo, Gely (C), Masoliver (Iván González, 73'), Putxi, Seuma, Muntada (Fortet, 45'), Ramon Masó, Francolí (Uri Martínez, 80') i Manel Sala.

Gols: 1-0, Iborra (27'); 2-0, Daisuke (31'); 2-1, Gely (61'); 3-1, Uri Montoya (88')

Àrbitre: David Congost Larrosa. Suficient. Va amonestar amb targeta groga els locals Ríos (27') i Daisuke (64'). També el visitant Putxi (88'). Va amonestar amb doble targeta groga i per tant expulsió el visitant Ot (32' i 83'). Va amonestar amb targeta vermella directa el visitant Barragán (73').

L'MMVP del Gramenet - Manlleu

Aquesta setmana, donem punts a:

3 Punts a... PUTXI: Exemplar. Va ser el jugador amb més cor del Manlleu. Va córrer amunt i avall, recuperava el que podia i es multiplicava si calia. Feina impagable novament. Motivació mai li falta.

2 Punts a... MANEL SALA: Solitari. Sol al davant, Manel Sala va fer el que va poder davant els dos centrals. A més, l'àrbitre no es complicava la vida i pitava totes les faltes a favor dels locals quan hi havien contactes amb Manel Sala. Això no facilitava la seva feina, tot i acabar fent un suficient partit donar l'assistència del gol. Va ser l'únic que va portar perill real.

1 Punt a... ÒSCAR GELY: Atabalat. Tornava a l'eix de la defensa per la lesió d'Archi i va fer el que va poder davant del desastre general als gols del rival. Va fer d'interior quan el Manlleu es va quedar amb 10 homes i va marcar el gol. El seu primer en tota la temporada.

Les declaracions de Jordi Dot

·"Derrota molt dolorosa. Estic molt decepcionat i els hi he dit a la mitja part. L'equip s'ha abandonat una mica i sempre els dic que diumenge hem de competir, encara que sigui per l'orgull i pel nom de cada un."

·"Entre setmana els he dit que era el partit més important que teníem primer pels 3 punts que ens donaven la salvació, cosa que encara no tenim assegurada. No hem tingut actitud, l'equip partit i ens han fet els gols amb molta facilitat."

·"He de reconèixer que a la segona part l'equip ha tret l'orgull, ha jugat directe, hem fallat moltes ocasions clares."

·"Ja en parlarem dilluns, però un jugador de la categoria de Barragán, per mi el millor porter de tercera divisió, avui no el poden expulsar mai de la vida per protestar i menys per una falta a favor nostre. Aquest any està perdent la boca i són detalls que perjudiquen a l'equip i més avui, que estàvem per empatar."

·"Com a entrenador no estic content de res, però sóc competitiu. Queden tres partits i hem de canviar això pels nostres collons. Fa cinc jornades els vaig dir que si fèiem el "tonto" patiríem i ara el Manlleu està patint."

·"He d'intentar ser positiu però avui, amb tots els respectes per la Grama, això ha estat un desastre. Molts jugadors han de mirar a veure què volen fer en el futbol, no es pot acabar amb aquesta actitud."

·"Dins el negatiu, el positiu és que dijous tenim partit i ara si que ens hi juguem alguna cosa. Fins ara podíem badar perquè el Manlleu no s'hi jugava res, però ara si que ens hi juguem. Falten 9 punts, no estem salvar i hem d'assegurar la permanència perquè estem jugant amb foc."