Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 7 d’abril del 2014

"Pòlvora mullada"
Crònica de l'AEC Manlleu 0-0 UE Rubí


Sisè partit consecutiu al Municipal sense aconseguir els tres punts. Aquest cop, però, el resultat va ser un empat. Amb la salvació pràcticament assegurada i el playoff a una distància inabastable, el Manlleu necessita recuperar bones sensacions a casa en aquest tram final de temporada. El de diumenge va ser un partit seriós, que si s’hagués hagut de decantar per alguna banda hauria estat per la manlleuenca. L’altre gran problema de la temporada va evitar que l’equip es quedés amb els punts: la manca d’encert.

Uri Martínez lluitant una pilota amb un defensor / Viu el Manlleu

El partit

1a part

Jordi Dot és conscient que no es poden perdre més partits a casa. Possiblement per això i per la necessitat de dotar l’equip de més seguretat defensiva, va apostar per sortir al camp amb tres centrals (Gely, Archi i Juanjo) i dos carrilers (Ot i Masó). El Rubí, per la seva banda, va sortir prudent amb la por de perdre a Manlleu les opcions de playoff que li resten. El resultat de tot això va ser un partit de ritme lent i comptades ocasions de perill. La més clara del Rubí, i pràcticament la única durant tot el partit, va ser una centrada de Zambudio per banda que Ernest Forgas no va aconseguir rematar (13’). Pel Manlleu, ben posat al terreny de joc i sòlid com a equip, la millor aproximació en el primer temps va ser una rematada de cap de Juanjo després d’una falta botada per Francolí (38’). Molta consistència i falta de creativitat per un Manlleu que no va ser massa exigit pel Rubí.

Fortet va estar molt ben marcat per l'exmanlleuenc Fontanils / Viu el Manlleu


2a part

A la represa els osonencs van tornar a la seva tàctica habitual, traient a Juanjo del terreny de joc i apostat per una línia de quatre defenses. El partit, però, va seguir amb la mateixa tònica. Només en el tram final, quan el Manlleu va avançar línies, l’enfrontament es va animar. El davanter Fortet va ser el primer en disposar d’una bona ocasió, però no va arribar a rematar una centrada de Francolí. Poc després va ser Ot qui tenia bona ocasió amb un xut que va marxar massa creuat. El Rubí va endarrerir l’equip a l’espera de trobar alguna acció a la contra. Abans d’acabar, els locals encara van tenir dues arribades més amb perill, les dues a través de Muntada, que van marxar desviades per poc.

Amb aquest resultat el Manlleu suma un punt que l’acosta una mica més a la salvació matemàtica, mentre que el Rubí fa un pas enrere en les seves aspiracions de playoff i ja es troba a sis punts.

Marc Francolí, al salt amb un defensa rubinenc / Viu el Manlleu


Fitxa tècnica

Manlleu: Barragán, Ot (Manu 73'), Juanjo (Masoliver 45'), Gely, Archi, Masó, Putxi, Seuma, Francolí, Uri Martínez (Muntada 75') i Fortet.

Rubí: Segovia, Kiki, Fontanils, Peña, Capó, Cervantes, Zambudio (Hector 84'), Roger, Ernest (Muela 73'), Collado i Adri (Del Moral 61').

Gols: -

Àrbitre: Juan Manuel Vico Moreno. Bé (Desastrós un dels seus assistents). Va amonestar amb targeta groga el local Archi (17') i a l'entrenador Jordi Dot (89'). Va amonestar amb targeta groga els visitants Roger Peña (22') i Capó (54').


L'MMVP del Manlleu - Rubí
Aquesta setmana, donem els punts a:

3 Punts a... PUTXI: Descongestionant. Molt bon partit del migcampista manlleuenc. Tallant qualsevol possible contraatac amb molt bon criteri i, a més a més, repartint joc amb molta facilitat, cosa que cada vegada fa millor. Jugador total.

2 Punts a... OT BOFILL: Imparable. Ahir va tornar a córrer 559 vegades la banda. Incansable al lateral, ahir va fer de carriler. Va sortir a defensar i a atacar i ho va fer. Ambudes coses. Va tenir una de les bones ocasions per marcar i va haver de ser substituït a causa del desgast físic.

1 Punt a... JOAN MUNTADA: Sorprenent. Va sortir al minut 75 i va revolucionar el Manlleu en atac. Va fer de mitja punta, de punta i d'extrem en 15 minuts. Va donar velocitat al davant i va tenir les dues ocasions més clares per marcar. L'únic "però" que se li pot posar.

Putxi, millor jugador del Manlleu davant el Rubí / Viu el Manlleu




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada