Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 11 d’abril del 2014

Prèvia J.33: UE Vilassar de Mar - AEC Manlleu



Segueix el partit al twitter:

@ViuelManlleu










El Manlleu busca els tres punts que els assegurin la permanència. Al davant, un Vilassar de Mar en zona de descens que necessita els punts com  l'aire que respira. Els manlleuencs, sense Manel Sala, encadenen 6 partits sense guanyar, dels quals només hana conseguit 1 gol a favor, i se'l va fer la Montanyesa en pròpia porteria. És el gran problema de l'equip. 

La radiografia de l'equip

El Manlleu arrossega aquestes últimes setmanes el problema del gol. Costa arribar a porteria contrària i, quan per fi s'hi arriba, la punteria és nul·la.  Ara, a més a més, s'hi afegeix la baixa de Manel Sala. El que està clar és que s'ha de trobar una solució. Uri Martínez i sobretot Fortet han de ser els que vegin porteria en aquests partits, però no acabant d'estar fins. Veiem un Manlleu faltat de recursos ofensius, o si més no, no els saben explotar.
Tot això ha de canviar diumenge. El Manlleu ha d'agafar com a referència els últims 15 minuts davant el Rubí. Combinar amb precisió, i atacar per bandes. Francolí porta jugant molts bons minuts i està fi per la banda dreta, mentres que Fortet ho tornarà a donar tot per caçar-ne una i convertir-la en el seu primer gol de la temporada.
Serà un partit complicat, pel que s'hi juga el rival, però el Manlleu no vol ser un conillet d'índies. Sortirà a defensar l'orgull i la samarreta que porten per acabar la temporada de la millor manera possible.
Seran baixa Sergio Ginés, Iván Fernández i Manel Sala per lesió i Fran Erencia per sanció.

El nostre 11 titular


·Passem a l'esquema habitual. Jordi Dot es plantava davant el Rubí amb un 5-3-2 amb dos carrilers. Segurament amb temor a perdre novament a casa, va plantejar una primera part molt defensiva que va donar els seus fruits. A Vilassar, i pel fet principal de jugar lluny de Manlleu, tornem a l'esquema tàctic habitual amb un 4-2-3-1. Aquesta és la nostra aposta.

·Pocs canvis. 11 tipus el que pot treure Jordi Dot amb la única variant de Fortet per Manel Sala. Aprofitar les bandes, amb Masó i Francolí que estan en un bon moment i que Fortet tingui les seves oportunitats per perforar la porteria contrària.

·Segures en defensa... a les dues parts. Juanjo arriba justet per jugar tot el partit, i pot ser que jugui només 45 o 60 minuts. Aquí entren les variants, amb Gely que passaria a l'eix de la defensa i Uri o Muntada entrant a la segona meitat com a revolsius.

Els últims precedents

A la primera volta:
Manlleu 2-1 Vilassar de Mar (Manel Sala x2) 17 de novembre del 2013. Jornada 14
Una de les 4 victòries a casa a la temporada era contra el Vilassar. Partit suficient del Manlleu que en tenia prou amb dues genialitats de Manel Sala. El Manlleu passava per un dels millors moments de la temporada. Repasseu aquí la crònica del partit.

La temporada passada...
Vilassar de Mar 0-1 Manlleu (Manel Sala) 27 d'abril del 2013. Jornada 34
Novament amb un gol de Manel Sala tot just començar el partit, al minut 6, donaven tres punts importantíssims al Manlleu en la seva visita al Xevi Ramon de Vilassar. Victòria en el tram final de lliga vital per seguir lluitant pel playoff.


J.33 Anàlisi del rival, UE Vilassar de Mar, per Pep Vidal (@masnoublog)


Cinc jornades a vida o mort

La UE Vilassar de Mar està vivint una temporada d'alló més convulsa a tots els nivells, però a falta de cinc jornades pel final de temporada segueix mantenint aspiracions intactes d'assolir la permanència a la Tercera Divisió. Aquest ha estat el clar i únic objectiu des de l'inici del curs i pel qual la plantilla s'ha conjurat en l'exigent tram final que haurà d'afrontar. Els vilassarencs han arribat a estar a set punts de la salvació, però ara mateix només dos els separen d'aquesta meta després d'haver superat una final diumenge passat a Cerdanyola.

11 del Vilassar davant l'Europa / Àngel Garreta - ceeuropa.cat


Toni Fuentes va arribar a l'estiu i construïa pràcticament des de zero (només cinc jugadors continuaven) un projecte que trencava totalment amb les idees del tècnic anterior, un Manel Moya que havia aconseguit resultats molt meritoris en les dues temporades i mitja que va estar al capdavant. L'aposta pel joc de combinació i de tocs curts que els aficionats manlleuencs van poder veure al partit disputat a Osona no va acabar d'assolir els resultats esperats al llarg de la primera volta i, tot i la millora evident del rendiment de l'equip especialment fora de casa des del desembre, la junta directiva del nou president Xevi Ramon decidia acomiadar-lo sorprenentment poc després de ser escollida a les eleccions del passat mes de març.

Fa poc més de tres setmanes l'ex de la Gramenet Toni Romero agafava les regnes de l'equip i introduïa un nou gir en l'estil de joc. Alguns jugadors decidien no continuar i el repte semblava molt complicat pel tècnic masnoví, que compta amb una plantilla de només setze homes. El dia del seu debut, el Vilassar de Mar feia un bon partit a Castelldefels i s'enduïa un punt, però les coses es complicaven amb la derrota de fa quinze dies contra l'Europa. La salvació marxava a cinc punts quan en quedaven tan sols vint-i-un en disputa i en conseqüència el partit de diumenge passat es presentava com una autèntica final. L'equip es va fer fort, va aconseguir guanyar a La Bòbila de Cerdanyola amb un gol a l'últim minut i ara creu més que mai en les seves possibilitats.

Imatge del partit de la primera volta / Viu el Manlleu


La intensitat i la concentració ha estat el punt principal en el que ha incidit el nou entrenador. Aquesta dosi d'actitud i de sang que potser s'havia trobat a faltar en el primer tram de competició és la que espera imposar el conjunt vilassarenc davant un Manlleu que no s'hi juga tant en el partit de diumenge. Les peces destacades d'aquest equip són en bona part els jugadors que continuen respecte la temporada passada. El porter Imanol, ex manlleuenc, està tornant a ser vital amb les seves aturades, com també ho està sent l'aportació del veterà Peque al centre de la defensa o d'Edu Domingo donant equilibri al mig del camp. Dels nous, han destacat els migcampistes ofensius Mendo i Joan Vives, encara que aquest últim serà baixa per sanció.

Totes les circumstàncies viscudes han unit un vestuari que comença a veure la llum al final del túnel. De totes maneres, a poques jornades del final encara és molt complicat pensar en un onze tipus tenint en compte els continus canvis i anades i vingudes de jugadors. Aquesta inestabilitat ha condicionat el rendiment en alguns partits i podria acabar-se pagant cara si no s'aconsegueix treure endavant duels trascendentals en els que no hi ha marge d'error com el que es presenta diumenge.


Possible 11 titular




Vine a donar sang... i guanya una entrada pel Manlleu - Santfeliuenc

L'AEC Manlleu i el Banc de Sang col·laboren aquest dissabte a la marató de donació de sang, que es celebrarà durant tot aquest dissabte a l'edifici Can Puget de Manlleu. 

Cada persona que vagi a donar sang, tindrà a canvi una entrada pel partit de la Jornada 34 entre el Manlleu i el Santfeiuenc, que es disputarà el proper dijous 17 d'abril al Municipal d'Esports de Manlleu. 

A Catalunya calen 1.000 donacions de sang diàries. Si tu hi vas, només en falten 999. T'hi animes?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada