Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 14 d’abril del 2014

"Desconnectats"
Crònica del Vilassar de Mar 1-0 Manlleu

Ni encert ni ambició. Nova actuació insuficient d’un Manlleu que juga amb foc i no aconsegueix la victòria que necessita per certificar la salvació. Després d’una primera part dividida, amb ocasions pels dos equips, el Manlleu va intentar imprimir una marxa més en el partit, però molt tímidament. Una errada de marcatge en un servei de córner va permetre al Vilassar marcar el gol de la victòria. Els de Jordi Dot van disposar d’arribades suficients per marcar, però, de nou, va faltar el de sempre: Encert de cara a porteria.

Marc Francolí va generar perill amb bones centrades sobretot al primer temps / Viu el Manlleu

El partit

1a part

El partit va començar amb el que és la tònica habitual en els partits que juga el Manlleu. Molt ordre defensiu, joc sense complicacions, ritme lent i poques ocasions. Durant els primers minuts va ser el Vilassar qui va portat la iniciativa i va generat més perill sobretot a través de Jallow, el seu home més avançat. Al Manlleu li va costar començar a generar perill, però va tenir bones ocasions per avançar-se. La primera per Fortet, que després d’una gran centrada de Masó no va arribar a rematar la pilota. La més clara, però, la va tenir Francolí. El manlleuenc va executar notablement una falta, però el porter Imanol, exmanlleuenc, va respondre encara millor amb una gran aturada. Abans del descans, el Vilassar va protestat un més que possible penal al seu favor per unes mans de Juanjo que l’àrbitre no va assenyalat. Tot i això, amb l’empat sense gols s’arribava al descans.

Fortet va tornar a ocupar la punta d'atac amb la baixa de Manel Sala / Viu el Manlleu

2a part

A la represa semblava que el Manlleu volia fer un pas endavant, però li va faltar l’ambició i ganes necessàries per creure’s capaç d’endur-se els punts. Els de Jordi Dot van aconseguir controlar més la pilota. El problema era de cara a gol, on el Manlleu es topava amb el de sempre: falta de creativitat i presència a l’àrea rival. La situació va complicar-se encara més quan el Vilassar es va trobar amb el gol en la primera rematada de perill que feien en el segon temps. En un córner molt protestat pels jugadors manlleuencs, Roldán aprofitava la falta d’intensitat de la defensa per anticipar-se amb un cop de cap i superar a Barragán. El gol va fer mal a un Manlleu que va quedat estabornit. Mica en mica l’equip va seguir avançant línies i buscant un empat que perfectament podria haver arribat si l’equip no l’hagués perdonat. L’oportunitat més clara va arribar en el darrer minut de partit, quan en una pilota pentinada per Juanjo, Fortet no va arribar a rematar una pilota que semblava que entraria a gol.

Una jornada més sense consolidar la seva plaça a la categoria i una jornada més sense marcar. El Manlleu necessita millorar la seva imatge i canviar d’actitud per acabar la temporada de la millor manera possible. Propera oportunitat per millorar, dijous que ve, a les 20.30 hores a Manlleu, en un partit avançat davant el Santfeliuenc.

Ramon Masó en una acció del partit / Viu el Manlleu

Fitxa tècnica

Vilassar: Imanol, Escribano, Garcia, Alberto, Edu Camps, Domingo, Ricard, Galeano, Jallow, Mendoza i Roldán (Mamadou 82′).
Manlleu: Barragán, Masoliver, Archi, Juanjo, Manu (Aitor 78′), Putxi, Seuma (Muntada 69′), Gely, Masó, Francolí i Fortet.
Gols: 1-0 Roldan 61’.
Àrbitre: Rovas Bondia. Ha amonestat als locals Galeano i Mendoza. També als visitants Putxi i Archi.

L'MMVP del Vilassar - Manlleu

3 punts a... PUTXI: Incansable. No importa amb qui s'hagi de barallar que Putxi no deixa de posar-hi intensitat i treball. Aguantant de nou a l'equip i donant molt equilibri, va realitzar un bon partit també en la sortida de pilota. Exemple del ritme que necessita l'equip per guanyar partits.
2 punts a... MASOLIVER: Constant. Sense parar per la banda dreta, Masoliver va tornar a mostrar que és aquell lateral que en pot saber més o menys, però que mai deixa d'intentar-ho. Fins i tot va tenir una bono oportunitat amb un xut que va marxar per poc.
1 punt a... FRANCOLÍ: Insistent. Molt poc li va faltar a Marc Francolí per aconseguir el seu primer gol de la temporada, amb un gran llançament de falta que Imanol va aturar. Va ser un dels grans portadors de perill de l'equip amb les seves bones centrades, però les deficiències en la definició van evitar que alguna d'elles es convertís en gol.