Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 25 d’abril del 2014

Prèvia J.35: UDA Gramenet - AEC Manlleu



Segueix el partit al twitter:

@ViuelManlleu









El Manlleu juga aquest diumenge al camp de la Gramenet en un partit on cap dels dos equips s'hi juga res, a part de l'honor. El Manlleu no guanya des del 23 de febrer quan ho va fer al camp de l'Europa i no marca un gol des de fa més de 700 minuts. Situació greu que voldrà arreglar diumenge a Can Peixauet. Per altra banda, els números de la Grama parlant d'un equip ja descendit. 22 jornades sense guanyar i 2 punts dels últims 66 possibles.

La radiografia de l'equip
Queden 12 punts en joc i ara mateix el Manlleu està a 12 punts de la salvació. Podem dir que amb la salvació ja 99,9% assegurada, els manlleuencs passen per una greu crisi golejador. L'últim jugador que va marcar va ser Manel Sala, ja fa 8 partits i dos mesos enrere, al camp de l'Europa. Una sequera golejadora preocupant. És evident que existeix el problema i que no es troba la solució. Poc precisos i hàbils al davant estan condemnant al conjunt de Jordi Dot en aquest últim tram de lliga.
Diumenge hauria de ser el partit propici per trencar aquesta estadística. Al davant, la Gramenet, un conjunt ja descendit a Primera Catalana, que fa 22 partits que no coneix la victòria tot i que a cada partit lluita fins al minut 90. En l'últim partit a casa, van perdre per 1 gol a 7 davant l'Europa.
Amb els registres del rival el Manlleu és el gran favorit però no val a badar. Quasi tots els jugadors disponibles per disputar aquest partit a excepció de Fran Erencia, que encararà l'últim partit de sanció. Tornarà a l'equip Putxi després de jugar amb la selecció catalana.
Can Peixauet és un camp gran, i per tant podria ser propici pel Manlleu. Segurament però no veurem un Manlleu com en altres camps grans com el dia de l'Ascó o a Cornellà. Segurament els manlleuencs buscaran el domini del joc i la profunditat, sense gaires especulacions i buscant la victòria des de bon inici. 

El nostre 11 titular



·S'imposa la lògica. La lògica ens guia cap a aquest 11 titular. Sorpreses a part, ara mateix està bastant clar que aquest pot ser l'onze. Juanjo segueix a l'eix de la defensa per la sanció de Fran Erencia i torna Putxi al mig del camp.

·Bandes en forma. Masó i Francolí tornaran a ser importants a la zona ofensiva manlleuenca. Aquest cap de setmana si que jugaran d'extrems, i estan fins a les últimes jornades.

·Torna Manel. Tornarà de titular a Can Peixauet. Després de només jugar uns minuts davant el Santfeliuenc en els últims 3 partits, Manel Sala tornarà com a titular diumenge. I pot ser clau perquè el Manlleu torni a marcar. De et, ho ha de ser.

Els últims precedents
A la primera volta:
Manlleu 2 - 0 Gramenet (Manel Sala x2) Jornada 16. 1 de desembre del 2013.
Una de les poques victòries del Manlleu a casa va ser a finals de l'any passat davant la Grama. Dos gols de Manel Sala, el primer un GOLÀS i el segon de penal van servir per guanyar el cuer de la categoria. En aquell partit Seuma era expulsat amb targeta vermella directa. 
Recupereu AQUÍ la crònica d'aquell partit.

La temporada passada...
Gramenet 0 - 0 Manlleu - Jornada 18 (2012-2013) 6 de gener del 2013.
Empat trist entre Gramenet i Manlleu en l'últim precedent a Can Peixauet. Amb una Grama amb jugadors que ara estan escampats en diferents equips de Tercera Divisió i un Manlleu començant a veure clars els seus objectius, el partit va acabar amb un ensopit empat a 0. Res a recordar.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada