Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

divendres, 25 de juliol del 2014

PRETEMPORADA - Prèvia AEC Manlleu - CE Sabadell

Després d'una primera setmana de treball, amb entrenaments diaris, l'AEC Manlleu jugarà el primer partit de pretemporada demà dissabte, a Tona, davant el Centre d'Esports Sabadell.
Rival de Segona Divisió 'A', amb jugadors tant coneguts com Tamudo o Hidalgo i altres més coneguts com Ernest Forgas, 'pitxitxi' de la temporada passada a la tercera divisió amb el Rubí

Aumatell i Fran Pérez ja van coincidir la temporada passada al Girona 'B' / Viu el Manlleu

Amb el partit de demà ja podrem començar a treure conclusions i veure com vol fer jugar aquest nou Manlleu l'entrenador Diego Morata. Vista la primera setmana, sembla que el sistema 4-4-2 en aquest inici de temporada és innegociable. Línia de quatre defenses, quatre mitjos i dos puntes. L'única variació possible amb aquest sistema seria adaptar-lo al 4-4-1-1, amb un mitjapunta i un sol punta a l'atac, que a priori és com el míster tindria la opció de jugar.

Per demà, diversos punts de vista pel partit. En defensa, podem veure dues versions. L'agoserada, amb pressió alta i sense miraments, tenint com a conseqüència un Sabadell incòmode al davant. Per altra banda, davant un hipotètic molt bon joc dels sabadallencs, la defensa del Manlleu seria més reservada. En atac, es preveu un Manlleu a gust tocant la pilota. No només per aquest primer partit, sinó que pot ser el joc que busquin els manlleuencs en la gran majoria de partits durant la temporada.

Pol Coll és un dels que debutarà amb la samarreta del Manlleu / Viu el Manlleu

Tots els jugadors tindran l'oportunitat de demostrar que volen ser titulars. Diego apreta al màxim els seus jugadors als entrenaments i el treball físic, tècnic i sobretot tàctic hi és molt present. 
Al davant, tot un equip de Segona Divisió 'A' que ja porta un parell de temporades ben consolidat a la categoria.
Demà el partit serà a les 18h. al Municipal de Tona. L'entrada és gratuïta

L'últim enfrontament entre Manlleu i Sabadell va ser el novembre del 2012, en Copa Catalunya. El Manlleu es va imposar per 2 gols a 0 amb gols d'Iván Guzmán i de Baruc.

(Vídeo: El 9 tv)


Jugadors a disposició (TOTS)


Porters: Barragán i Iván González.

Defenses: Muntada, Payán, Pol Planas, Ballús, Raul Garcia, 'Archi', Ot i Edu Rabell.

Mitjos: 'Maik' Molist, Aumatell, Jandro i Seuma.

Extrems: Pol Coll, Fran Pérez, Martí Soler i 'Francis'.

Davanters: Manel Sala, Oscar Uroz i Fortet.

SEGUEIX el partit en directe al twitter @ViuelManlleu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada