Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dilluns, 21 de juliol del 2014

Arrenca el Manlleu 2014-2015!

El nou AEC Manlleu ha començat a rodar a la gespa del Municipal d'Esports de Manlleu. 
L'equip, encapçalat pels nous entrenadors Diego Morata i Miquel Muñoz ha realitzat una primera sessió força suau, que ha servit perquè tots les noves incorporacions es comencin a conèixer.

El nou Manlleu ja roda / Viu el Manlleu

Fins a 11 incorporacions hi han hagut, juntament amb els 8 jugadors que segueixen respecte la temporada passada. A més a més, a l'entrenament hem vist que hi han dos jugadors que estan a prova. Són Albert Ballús (Tona) i 'Francis' Marzo (Paiporta, València). De moment aquests dos jugadors faran la pretemporada i els jugadors valoraran si es queden o no. També s'ha confirmat que Fran Pérez, del Girona 'B', també s'incorpora al primer equip del Manlleu, com a nou fitxatge. Per altra banda, Iván Fernández, que es va lesionar en l'últim tram de la temporada passada, també era present en el primer dia seguint amb la seva recuperació.

Diego Morata ja exerceix com a nou entrenador del Manlleu / Viu el Manlleu


L'equip entrenarà cada dia a la tarda, i dissabte jugaran el primer partit davant el CE Sabadell, de la Segona Divisió 'A', al Municipal de Tona.

Jandro, Barragán i Albert Ballús / Viu el Manlleu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada