Blogger Widgets RESULTATS JORNADA 36: Europa 3-0 Manlleu / Peralada 1-2 Santfeliuenc / Vilafranca 1-2 Castelldefels / Ascó 1-0 Gavà / Muntanyesa 2-3 Cerdanyola / Pobla Mafumet 3-0 Vilassar Mar / Rubí 0-0 Martinenc / Figueres 1-1 Palamós / Sabadell B 2-1 Masnou / Prat 1-0 Terrassa

dimarts, 1 de juliol del 2014

Martí Soler, velocitat i atreviment per banda

El rodenc Martí Soler és la cinquena incorporació del Manlleu per la propera temporada. El jugador arriba provinent de la Muntanyesa per aportar profunditat a la posició d’extrem.

Soler és un jugador amb projecció, de només 21 anys, que disputarà la seva tercera temporada a Tercera Divisió. Després de passar pel CF Damm en categoria juvenil, va fitxar fa dos anys a la UE Vic. La temporada següent, va formar part de la Muntanyesa, on, tot i començar amb minuts com a titular, les lesions i el gran nivell de jugadors més experimentats li van donar un paper de revulsiu dins l’equip.

L’extrem es caracteritza per ser un jugador ràpid i hàbil, amb capacitat per jugar en les dues bandes i facilitat per desbordar, que ha d'aportar noves alternatives en l'atac manlleuenc. Algunes lesions musculars durant la temporada passada no li van permetre gaudir de la continuïtat que tot jugador necessita. Tot i això, esperem que a Manlleu pugui mostrar el seu millor nivell.

Benvingut, Martí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada